Klein Dávid a G-SHOCK RANGEMAN nagykövete

Kütyü Magazin - 2014. január 21.

Egy sportember lett a G-SHOCK GW-9400 „RANGEMAN” hazai nagykövete. A sportoló a világ tetején feszegeti a határokat és egy folyton kihívásra kész karóra, amely nem ismer lehetetlent. A különleges teljesítőképesség és keménység, extrém viszonyok között való helytállás mindkettőjüket egyaránt jellemzi.

Az első tripla szenzoros GW-9400 modell megjeleníti a napfelkelte/napnyugta időpontokat, a hőmérsékletet, légnyomást és tengerszint feletti magasságot, iránytűjét pedig egy mindössze 1x1mm-es érzékelő működteti. E tulajdonságainak köszönhetően tökéletesen illik Klein Dávid csuklójára is, hiszen legyen szó akár a Magas-Tátra meredek lejtőiről, vagy éppen az eurázsiai „nyolcezresek” bármelyik hegycsúcsáról, a strapabíró RANGEMAN szélsőséges körülmények között is helytáll. 

„A csúcsmászások során a legkülönbözőbb helyzetekben lehet szükségem friss légköri és földrajzi adatokra, és a speciális funkciókkal rendelkező G-SHOCK GW-9400 ilyenkor egyetlen gombnyomásra rendelkezésemre áll. Biztos vagyok benne, hogy az idei felkészülési időszakban és az előttem álló expedíciókon a karóra valamennyi képességét kihasználhatom majd” – mondta Klein Dávid hegymászó, a RANGEMAN arca.

Az óráról a G-Shock oldalán olvashattok bővebben.

 

 

 

Vissza