Képeken a Huawei üdvöskék: Media Pad X1 és Ascend G6

Czipperer Dia - 2014. február 21.

A Huawei táblagéppel és okostelefonnal is készül az MWC-re. Az egyik kütyü a MediaPad X1 nevet viseli, melyről korábban már kiszivárgott néhány információ, most pedig képeken pózol a masina. Az @evleaks jóvoltából az Ascend G6-ot is megcsodálhatjuk.

Február 23-án vasárnap tartja a Huawei már-már tradicionálissá vált éves eseményét, a pre-MWC-t. A hivatalos esemény 24-én kezdődik, előtte viszont a vállalat bemutatja új androidos okostelefonjait és táblagépeit.

MediaPad X1

Ott lesz a sorban a 7 hüvelykes (1920 x 1200) MediaPad X1 táblagép is, melyet a kiszivárgott specifikációk szerint egy 1,6 Ghz órajelű négymagos HiSilicon proci hajt. A kütyü két kamerával is rendelkezik: egy 5 megapixeles hátlapi, valamint egy 1,3 megapixeles elülső kamerával szerelték fel. A készülék 2 giga RAM-ot, valamint 16 giga tárhelyet kapott. Mindehhez pedig egy izmos, 6000 mAh-es aksi társul. Ha minden igaz, a tablet LTE verzióban is kapható majd.

A Huawei üdvöskéről képek is bukkantak fel a Weibón, ahol egy smart coverrel pózol (okos tok, mely másodlagos kijelzővel ruházza fel a telefont), mely csak a felsőkategóriás kütyük kiváltsága. A képeken az is tisztán látható, hogy a telefon adottságaihoz mérten prémium megjelenéssel bír, hiszen fém burkolatot kapott.

A táblagép kezdőárát illetően 200 dollárról szólnak a hírek, feltehetően ez egy a tiszta ár LTE és persze tok nélkül.
 

 

Ascend G6

Az @evleaks jóvoltából az Ascend G6 modellt is megcsodálhatjuk, amely egy 4,5 hüvelykes okostelefon Android 4.2 Jelly Beannel a fedélzetén. A készüléket egy négymagos 1,3 Ghz-es MediaTek processzor hajtja, 1 giga RAM-mal, valamint egy 8 megapixeles hátlapi és egy 5 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik. A készülék mindössze 7,5 milliméter vastag. 


 

 

 

 

 

Forrás: Engadget.com

Vissza