Nokia Treasure Tag – hogy ne felejtsd otthon azt, ami fontos

Kütyü Magazin - 2014. február 27.

Ha gyakran előfordul, hogy amikor sietned kell, nem találod a kulcsodat vagy a pénztárcádat, neked találták ki a Nokia Treasure Taget. A kiegészítőnek köszönhetően a Nokia Lumia telefonod azonnal jelez, amint a Treasure Taghez rögzített tárgy kikerül a Bluetooth hatósugarából.

A körülbelül gyufásdoboz méretű, mindössze 30x30x10 mm-es és 13 grammos eszköz olyan kiegészítő, amivel elkerülhető az asztalon hagyott pénztárca, telefon, kulcscsomó miatti lázas kapkodás és keresgélés.

Hogyan működik?

A Nokia Treasure Tag párosítása a Nokia Lumia Black frissítéssel rendelkező Nokia Lumia készülékekkel NFC vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül lehetséges. Az első alkalommal a készülék felajánlja a Nokia Treasure Tag alkalmazás letöltését az Áruházból, a telepítést követően pedig a telefonhoz akár négy Tag is párosítható, amelyekhez az applikáción belül külön ikonok vagy fotók rendelhetők. Amellett, hogy a Nokia Treasure Tag és a Nokia Lumia okostelefonod hangosan jeleznek, ha egy adott tárgytól messzebb kerülsz, a HERE navigációs és térképalkalmazás is segít a keresésben.

A Nokia Treasure Tag fehérben, feketében, valamint ciánkék és citromsárga színekben lesz kapható.

 

 

Vissza