A nyomatok életre kelnek

Kütyü Magazin - 2014. május 27.

A Xerox most debütáló fejlesztése túllép a nyomtatás hagyományos keretein. A FreeFlow Digital Publisher a dokumentumok elérhetőségét és felhasználhatóságát kiterjeszti a digitális csatornákra is. A vállalat a GTxcel-lel olyan alkalmazást biztosít, mellyel az anyagok akár videóval, képekkel, vagy éppen internetes hivatkozásokkal egészíthetőek ki és tehetőek közzé a világhálón.

A Xerox automatizált munkafolyamat szoftvere, a FreeFlow Core segítségével a FreeFlow Digital Publisher alkalmas arra, hogy a felhasználók saját elképzeléseik szerint összeállítsák egy dokumentum offline és online verzióját. Utóbbi esetében az intuitív grafikus kezelőfelületen keresztül könnyedén, gyorsan kivitelezhető a print változat digitális „átalakítása”. Az alkalmazás előnye, hogy éppúgy használható kisebb nyomdai szolgáltatóknál, mint a professzionális nyomdai munkák kivitelezőinél.

A FreeFlow Digital Publisher által létrehozott digitális dokumentumok mobilra is optimalizálhatóak, és azonnal letölthetőek az Apple iTunes-ból, a Google Playből, illetve az Amazon App Store-ból. Ugyanakkor minden online dokumentum esetében szabályozható a hozzáférés, és lehetőség van utánkövetésre is. A beépített mérőeszközök révén folyamatosan monitorozható az adott publikáció olvasottsága, megismerhető a kattintások pontos száma, vagy az elérés által generálható bevétel.

A megoldás már Magyarországról is elérhető.

 

 

 

Kulcsszavak: nyomtatás, Xerox
Vissza