Philips I908 – a karcsúság új bajnoka

Farkas Norman - 2014. július 11.

Hamarosan bemutatkozik a Philips új, Full HD kijelzővel, nyolcmagos processzorral és 13 megapixeles kamerával felvértezett okostelefonja, ami nem csak tudásával, hanem elképesztő karcsúságával is magához vonzhatja a felhasználókat.

Úgy tűnik, hogy hamarosan a Philips birtokolja majd „a világ legkarcsúbb okostelefonjának gyártója” címet, ami az utóbbi években főként a kínai manufaktúrákat vonzotta, s jelenleg Gionee kezében van a csupán 5,55 milliméter vastag Elife S5.5 mobil jóvoltából. A holland cég egy új mobil bemutatására készül az I908 személyében, amely az eddigi infók alapján igen meggyőző tudással ötvözi a kecses formát.

A készüléket az anorexiás mobilok országába, Kínába szánja a cég, ami érthető, hiszen az ott gőzerővel növekszik az okostelefon-piac, így nagyot lehet kaszálni egy-egy jó modellel. Az I908 pedig elég jónak tűnik, hiszen meghajtásáról egy nyolcmagos 1,7GHz-es MediaTek (MT6592) processzor gondoskodik, amit 2GB RAM, 16GB tárhely, valamint 13 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamera egészít ki. A telefon előlapján elterülő kijelző sem akármilyen: egy 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel (Full HD) felbontású panelről beszélhetünk. Ez az összeállítás elég vonzó, főleg, ha számításba vesszük, hogy egy 5,55 milliméternél is karcsúbb házban kap helyet. Merthogy az I908-nak ugye karcsúbbnak kell lennie a fent említett Elife S5.5-él, hogy a Philips kiérdemelje a hőn áhított címet. Arról sajnos nincs infó, hogy a jövevény hátlapja alatt mekkora akkumulátor lakik, de a Philips korábbi készülékeiből kiindulva nem kell aggódnunk az üzemidő miatt – azt csak remélhetjük, hogy ilyen mértékű vékonyság esetén sem.

 

Az I908 várható ára még ismeretlen és valószínűleg csak Kínában lesz elérhető, de az sem lenne meglepő, ha a Philips világszerte forgalomba hozná. Hamarosan minden kérdésre választ kaphatunk, hiszen a készülék hivatalos bemutatója maximum néhány héten belül megrendezésre kerül.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza