Külön részleg az Android Wear appoknak

Czipperer Dia - 2014. július 11.

A Google Play Store-ban már külön helyen érhetők el az Android Wear alkalmazások. A Google fejlesztői konferencia óta egyre több alkalmazás érkezik a platformra.

Néhány napja számoltunk be arról, hogy a népszerű játék, a Flappy Bird klónja is elérhetővé vált az Android Wear rendszerű eszközökre. Ám nem csupán ez az egyetlen alkalmazás, amely megtalálható a hivatalos áruházban, a Google konferenciája óta egyre több fejlesztő lát potenciált benne.

A Google Play Store-ban fészkelnek ezek az appok, melyek immáron külön csoportba szedve lelhetők fel. A letölthető alkalmazások között hírolvasó, térképszolgáltatás, játék, fitnesz, csevegő és nyelvtanulást segítő program is elérhető.
 


Igaz, hogy a rendszerrel futó okos karórák egyelőre még csak előrendelhetők (kivéve a Motot 360), tehát még nem a csuklókon díszelegnek, a fejlesztők már méltóképpen felkészültek a debütálásra. Tegnaptól pedig a vásárláson gondolkozók, illetve, akik már előrendelték az eszközt, átláthatóan nyomon követhetik, milyen appokkal bővült a kínálat.

 

Forrás: TheVerge.com

Vissza