Kilenc hónap után került elő egy farmer elveszettnek hitt iPhone-ja [Videó]

Czipperer Dia - 2014. július 11.

Kiesett a zsebéből, azt hitte, hogy elveszett. Majd kilenc hónap múlva kapott egy telefonhívást, és nem sokkal ezután újra kezében tarthatta iPhone-ját, mely ez idő alatt hosszú utat tett meg.

Kevin Whitney, egy oklahomai farmer elvesztette iPhone 4-es készülékét, amikor éppen gabonatárolójában dolgozott. Ahogy elmesélte, a készülék a zsebében volt, és kiesett onnan, egyenesen a gabonatároló aknába. Ami ezután következett, az már mesébe illő.

A telefon végül sértetlenül megkerült, miután több ezer kilométert tett meg a gabonák között. Whitney egyenesen Japánból, Kashimából kapott egy telefonhívást kilenc hónap elteltével, hogy nem ő vesztette-e el a telefonját.

A készüléket egy japán gyári munkás találta meg egy gabonaszállítmányban. Mivel nem volt lezárva, a képek alapján ki tudta deríteni, hogy az oklahomai farmer a tulajdonos.

Nem részletezték, hogyan menekült meg végül a telefon, mindenesetre a rajta lévő védőtok sokat segített a kilenc hónap alatt. A Speck által gyártott tartó megóvta a készüléket a különféle behatásoktól, így élhette túl a nem mindennapi kalandot.

 

 

 

Forrás: Mashable.com

Kulcsszavak: iPhone, tok, kaland
Vissza