Epson WorkForce DS-860 – a lapolvasás bajnoka

Kütyü Magazin - 2014. július 25.

A képalkotási eszközök független tesztelő intézete, a Buyers Laboratory LLC (BLI) a szkenner kategóriában az Epsonnak ítélte oda a Summer 2014 Pick-díjat és a Kiváló A4-es dokumentumszkenner címmel ismerte el az Epson WorkForce DS-860 kimagasló teljesítményét.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a BLI díjazta WorkForce DS-860 szkennerünket. Ez az elismerés is bizonyíték a termék gyorsaságára, megbízhatóságára, funkcionalitására és arra, hogy bármely dokumentumkezelő rendszerbe zökkenőmentesen integrálható. A készülék ideális azon vállalkozások számára, akik nagyobb hatékonysággal szeretnék végezni adatrögzítő és dokumentumkezelő feladataikat” – mondta Dobos Csaba, az Epson Magyarország üzleti termékekért felelős menedzsere.

A BLI elismerései a legnagyobb megtiszteltetésnek számítanak az iparágban, hiszen a készülékeket a BLI létesítményeiben hónapokig tartó, szigorú teszteknek vetik alá, mielőtt a díjra jelölnék őket. Az Epson WorkForce DS-860 gyorsaságával és sokoldalúságával túlteljesítette a követelményeket, így nyerte el a Summer 2014 Pick-díjat.

 

A DS-860 kiemelkedő eredményeket produkált a tesztek során felállított, különböző teljesítménykategóriákban: a készülék például az átlagnál pontosabb optikai karakterfelismerésre képes, nagyobb sebességű hardverteljesítményt nyújt, és több papírmérettel kompatibilis. Továbbá, az átlagnál 40 százalékkal alacsonyabb a készülék teljes bekerülési és üzemeltetési költsége (TCO).

„Az Epson WorkForce DS-860 teljes csomagot – sokrétű szoftver (Document Capture Pro), rengeteg funkció és intuitív dizájn – kínál átlag alatti áron. Így szinte mindent biztosít, amire szükség lehet dokumentumok szkennelésekor és tárolásakor a gyors munkafolyamatokat igénylő irodai környezetben és munkacsoportokban” – mondta Lisa Reider, a BLI szkennerekért felelős vezető termékszerkesztője.

A Buyers Laboratory LLC a világ vezető szolgáltatója az analitikai információk és szolgáltatások terén, amely a digitális képalkotó és dokumentum feldolgozó ipar részére alapos és versenyképes tudást, valamint értékes útmutatást kínál a termékfejlesztés területén. A Pick-díjakat évente kétszer adják át a BLI hat hónapos, átfogó laboratóriumi tesztjein legjobb teljesítményt nyújtó termékek gyártóinak.

 

 



 

Vissza