A Samsung ígérete szerint végre új anyagot használnak majd a mobiloknál

Czipperer Dia - 2014. augusztus 1.

A sokat kritizált műanyag borítást még a csúcstelefonoknál sem iktatták ki. Még a legújabb zászlóshajó Galaxy S5 is plasztik borítást kapott, miközben a konkurencia régen rájött arra, hogy a prémium készülék hozzá illő dizájnt érdemel. Úgy tűnik, végre a Samsung is koncepciót vált.

Sok kritika érte a Samsung zászlóshajó mobiljának műanyag borítását. Még a mobilrészlegért felelős vezető is távozott posztjáról a telefon debütálása után. Úgy tűnik, a dél-koreai gyártó a vetélytársakhoz hasonlóan beáll a sorba, és új dizájnnal rukkol elő.  A pénzügyi eredmények kapcsán megerősítették, hogy hamarosan egy új készüléket mutatnak be, amely már új borítást kap. A vállalat csökkenő profitjára lehet ez egyfajta válasz.

Egyelőre nem tudni, milyen típusú készülékről van szó, de a pletykák szerint a Galaxy Alpha lehet az első a sorban, amelyről az a hír járja, hogy fém burkolatot kap. Igaz, nem egy csúcsmobilról van szó az eddigi infók alapján, de ki tudja mi lapul a techóriás háza táján. Eddig még semmi biztosat nem tudunk a mobilról, így még a fém külső is csupán feltételezés.

Viszont nemsokára minden kiderülhet, korábbi híresztelések szerint ugyanis augusztus 4-én hullhat le a lepel a mobilról.

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza