A WestEndben nyílik a legújabb Samsung Experience Store

Kütyü Magazin - 2014. július 29.

Az Allee bevásárolóközpontban nyílt prémium márkabolt után bő egy évvel, július 29-én új Samsung Experience Store nyílik a budapesti WestEndben. Az üzlet széles termékportfólióval és a legnagyobb kiegészítő választékkal várja az érdeklődőket. A nyitás napján indul a Galaxy Tab S táblagépek hazai értékesítése is, amelyet a vásárlók ez alkalomból akár 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak meg.

A WestEndben nyitja meg kapuit a Samsung új Experience Store üzlete. Itt, az Alleeban található üzlethez hasonlóan a prémium kategóriás termékek és kiegészítők széles választékával találkozhatnak a vásárlók. A Samsung szerint itt található meg a mobileszközök, táblagépek, fényképezőgépek és kiegészítők hazánkban elérhető egyik legnagyobb választéka. 

A dél-koreai gyártó legújabb, eddigi legvékonyabb és egyben legkönnyebb Galaxy Tab S táblagépe is itt mutatkozik be először a hazai közönség előtt. A Samsung Galaxy Tab S Super AMOLED kijelzővel érkezik, és a legmodernebb kijelző technológiát ötvözi a prémium tartalommal. Az új táblagépek két méretben érkeznek, 10,5 colos (465g) és 8,4 colos (294g) képátlóval. Hosszabb élettartalmú akkumulátoruknak és az ultra energiatakarékos üzemmódnak köszönhetően pedig a felhasználók órákig használhatják készüléküket, anélkül, hogy a lemerülés miatt kellene aggódniuk. 

A most nyíló Samsung Experience Store a márkabolt stratégia következő lépcsője. A közeljövőben még egy budapesti, hosszabb távon pedig több vidéki márkaüzlet megnyitását tervezi a vállalat.

A Samsung már mintegy 4 858 Experience Store-t nyitott meg világszinten, és közel 20 000 úgynevezett shop-in-shop, a partnerek üzletén belül nyílt üzlettel vagy értékesíti zónával rendelkezik.

Experience Store az Alleeban


A kedden, vagyis ma nyíló Samsung Experience Store egyedülálló nyitási akcióval várja az érdeklődőket: minden vásárló kupont kap ajándékba, amellyel 10-50 százalékos kedvezményt érhetnek el, és ezt az összeget vásárlási utalvány formájában kapják vissza, amit a következő vásárlásnál tudnak felhasználni. Így a legújabb Samsung Galaxy Tab S-t akár féláron is hazavihetik.

 

Vissza