Megérkezett a fém szegélyű Samsung mobil – Galaxy Alpha

Kütyü Magazin - 2014. augusztus 13.

A Samsung bemutatta a Galaxy család legújabb tagját, a Galaxy Alphát. A telefon legszembetűnőbb dizájn eleme a kompakt készüléket keretező fém szegély, melynek tervezésénél egy teljesen új megközelítést alkalmaztak.

A Samsung hivatalosan is lerántotta a leplet Galaxy Alpha okostelefonjáról, melynek tervezésénél minden felhasználói elvárást figyelembe vett a vállalat. Kunos Balázs, a Samsung mobil és digitális képalkotási üzletágának igazgatója a telefon kapcsán azt is kifejtette, hogy a készülék a funkcionalitást sem nélkülözi: a lenyűgöző fémkeret és a vékony, könnyű külső olyan teljesítményt és funkciókat rejt, amelyet a felhasználók minden Galaxy okostelefontól elvárnak".

Dizájn

Az elegáns és kompakt kialakításra koncentrálva a Samsung egy teljesen új megközelítést alkalmazott a Galaxy Alpha dizájnjának tervezése során. Stílus vagy funkcionalitás? Nem kell kompromisszumot kötni, ugyanis a Galaxy Alpha fém kerete, az elegáns ívelt szegélyek, valamint a puha hátlap tökéletes egységet alkotnak, a matt hátlap és a szegély fémes csillogása tökéletesen kiegészítik egymást. Emellett 6,7 mm-es vastagságával a Galaxy Alpha az egyik legvékonyabb Galaxy készülék, amely egyedülálló, kompakt kialakításával teljes mértékben beleolvad a felhasználók kezébe.


A felszín alatt

A külcsín ellenére a Galaxy Alpha teljesítménye és funkciói minden felhasználót képesek lenyűgözni. A ragyogó 4,7" HD Super AMOLED kijelzővel, továbbfejlesztett, valós idejű HDR-fotók készítésére képes kamerával felszerelt készülék páratlan vizuális és fotó élményt kínál a felhasználók számára. A Galaxy Alpha okostelefonban ráadásul minden vadonatúj, népszerű funkció megtalálható, azaz elérhető az ultra energiatakarékos üzemmód, az S Health, az ujjlenyomat-olvasó, valamint csatlakoztatható a Samsung különböző hordozható eszközeihez is, így a Samsung Gear Fithez, Gear Live-hoz és a Gear 2-höz is.

 A Samsung Galaxy Alpha szeptembertől lesz elérhető hazánkban. A készülék öt színben, szénfeketében, vakító fehérben, matt aranyban, fényes ezüstben és tengerkékben érkezik majd a különböző értékesítési csatornákba. A színválaszték az adott piac függvénye.


A készülék specifikációit angol nyelven itt találod: Samsung Galaxy Alpha specifikáció.pdf

 

 

 

Vissza