Bambusz hátlappal pózol az új Moto X

Farkas Norman - 2014. szeptember 1.

Új képeken bukkant fel a Motorola idei nagyágyúja, mely a legfrissebb infók szerint nemes egyszerűséggel a the new Moto X, azaz az új Moto X nevet viseli. A több változatban is megjelenő csúcsmobilt ezúttal fehér színben, bambusz hátlappal kapták lencsevégre.

Mint tudjuk, a Motorola gőzerővel készül új zászlóshajójának leleplezésére, amit a cég korábban kiküldött meghívója szerint szeptember 4-én, Chicagóban ismerhet meg a nagyközönség. Nem tudni, hogy vajon miért nem a berlini IFA 2014 szakkiállításra készül nagy csinnadrattával az amerikai gyártó, de valószínű, hogy a dologban szerepet játszik, hogy kínai tulajdonosa, a Lenovo nagy bejelentésre készül Berlinben, szintén 4-én.

A korábbi hírek alapján már kezdett kikristályosodni, hogy a Moto X+1 néven ismertté vált csúcsmodell, mely a cég következő nagyágyúja, a tavaly kiadott Moto X utódja lesz. A friss fejlemények szerint ennek nyomai a készülék nevén és dizájnján túl a Moto Maker testreszabási szolgáltatás elérhetőségében is megjelennek.

 

 

A fenti képen a Verizon belső infói láthatóak, melyek alapján a Moto X utódja nemes egyszerűséggel a the new Moto X, azaz az új Moto X nevet viseli. Ez nem minden, hiszen a Phandroid értesülései arra is rámutatnak, hogy az újdonság rögtön több változatban, sőt a Moto Maker szolgáltatással együtt is elérhető lesz az amerikai szolgáltatónál.

Ami az alábbi videót illeti, a készülék dizájnjába avat be minket. Az új Moto X fehér készülékházzal és bambusz hátlappal szerelt kiadását mutatja be néhány remek fotón keresztül. A néző egyértelmű hasonlóságot fedezhet fel a „régi” és az új Moto X formatervében.

 

 

Amiben talán a legkevésbé hasonlít a két telefon, az a hardver. Az újdonság nagyobb méretű és felbontású kijelzővel, jóval erősebb processzorral, jobb kamerával érkezik, mint az egyéves Moto X.

Visszakanyarodva Chicagóba, a Motorola nemcsak új zászlóshajóját, hanem a pénztárcabarát Moto G utódját és kör alakú számlappal szerelt elegáns okosóráját, a Moto 360-at is le fogja leplezni.

Nincs már messze szeptember 4-e, ami nekünk is jó hír, hiszen alig várjuk, hogy beszámolhassunk nektek az új kütyükről!

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza