A Motorola is sajtóeseményt tart – jön a Moto 360?

Czipperer Dia - 2014. augusztus 15.

A jövő hónap elején a Motorola is készül valamivel – reméljük a Moto 360-ról hullik le a lepel. A vállalat kiküldte az esemény sajtómeghívóját, melyben egy szeptemberi 4-ei chicagói eseményről írnak, mely egybeesik az IFA kiállítással..

„Moto Launch Experience” tárggyal küldte ki a Motorola a sajtómeghívóit. A szöveg egyértelműen utal arra, hogy valami újdonságot mutatnak be Chicagóban, szeptember 4-én.

A Google I/O konferencián hallhattunk először hivatalosan az Android Wear rendszer köré épülő okos karórákról, többek között a Moto 360-ról. Az LG és a Samsung eszközei azóta már előrendelhetők, ám a Moto 360 érkezését a Google csak későbbre, nyár végére datálta. Tehát elég valószínűnek tűnik, hogy a Motorola okosórája is a szeptember 4-ei esemény fókuszában lesz.

A meghívó weboldalon egy kép arról tanúskodik (lásd alább), hogy több bejelentésre is számíthatunk a Motorola háza táján. Az óra mellett a „X” és „G” széria bővülése is várható, valamint egyéb kiegészítőkkel is készül a gyártó.

Tekintve, hogy a Motorola eseményének dátuma egybeesik az IFA szakkiállításéval, nem túl szerencsés választás volt ez a vállalat részéről, hiszen a figyelem egyértelműen Berlinre szegeződik majd, ahol számos technológiai vállalat képviselteti magát.
 

 Az animáció megtekintéséhez kattints a képre

 

Forrás: Mashable.com; Képek: Theverge.com

Vissza