Finoman csipkelődik meghívójában az Apple-lel a Lenovo

Farkas Norman - 2014. szeptember 1.

A kínai gyártó kiküldte a Vibe X2 csúcsmobil közelgő bemutatójára szóló meghívókat. Az invitálás már ránézésre is az Apple nemrég kiosztott meghívóját idézi, szövegében pedig egyértelműen kiderül, hogy nem véletlen hasonlóságról van szó.

A múlt héten kapták kézhez a sajtó szerencsés képviselői az Apple meghívóját, melyben a szeptember 9-én megrendezésre kerülő eseményére invitálja őket a cupertinói gyártó. A fehérben úszó Apple logón csak annyit olvashattunk: „Wish we could say more”, azaz bárcsak többet mondhatnánk.

A Lenovo marketingeseit láthatóan megmozgatta az Apple kommunikációja, sőt egy kis csipkelődésre sarkallta őket, ugyanis a kínai cég nemrég kiküldött meghívójában fehér háttérrel a „We can’t say anything either”, vagyis a mi sem mondhatunk semmit szöveg olvasható. A felirat alatt egy nyalókát látunk, aminek közepén ott virít a Vibe X2 felirat, ami a Lenovo eseményén bemutatkozó csúcsmobil neve (melyet már képeken is láthattunk).

 

 

A Vibe X2 egyébként az Apple új iPhone-jához hasonlóan igen nagy tudású és prémium minőségű mobilnak ígérkezik. Fém kerettel, 2GB RAM-mal, 5 megapixeles előlapi és 13 megapixeles hátlapi kamerával, valamint 5 hüvelykes Full HD kijelzővel érkezik a várakozások, illetve az eddig napvilágra került infók szerint. Hogy mindez így lesz-e, azt szeptember 4-én megtudjuk.

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza