Három Sony újdonság debütál Berlinben [Videó]

Farkas Norman - 2014. augusztus 29.

Egy igazán pörgős teaser videóval rukkolt elő a Sony, melyben három új mobil eszköz közelgő érkezésére utal. A trió mindhárom tagja az Xperia Z sorozat harmadik generációját képviseli, és szeptember 3-án mutatkozik be.

A Sony új reklámfilmjében olyan, a kütyük piacán manapság egyre vonzóbb tulajdonságok rajzolódnak ki, mint a vízállóság, a hosszú üzemidő, a szuper hangzás, vagy a kiváló megjelenítés. Ezek a jól csengő dolgok mind a gyártó hamarosan debütáló modelljeihez kötődnek, melyek körvonala egy pillanatra felbukkan a 40. másodpercben.

 

 

Mivel már számos pletykát hallhattunk a Sony Xperia Z sorozatának harmadik generációjáról és maga a teaser is a szimbolikus hármas számmal indul, arra következtetünk, hogy a japán vállalat az Xperia Z3 és Xperia Z3 Compact mobilokat, valamint az Xperia Z3 Tablet Compact táblagépet fogja leleplezni szeptember 3-án, a berlini IFA kiállítás előtt.

A készülékekről egyelőre nem sokat tudni, de az a hír járja, hogy mindegyikükben a Qualcomm bivalyerős Snapdragon 801 processzora teljesít szolgálatot, méghozzá 3GB RAM-mal kiegészülve.

 

 

Vissza