A világ legvékonyabb telefonja új névvel érkezik Európába

Czipperer Dia - 2014. október 16.

A „világ legvékonyabb telefonja” cím birtokosa jelenleg a Gionee Elife S5.1-es modell. Úgy tűnik, az európai felhasználók is megkaparinthatják a mobilt, ám más márkanévvel érkezik az öreg kontinensre.

A Gionee a nyugati terjeszkedéséhez keresett egy partnert, és talált is a KAZAM személyében. A cég segítségével fogják ugyanis értékesíteni a jelenleg a világ legvékonyabb telefonjaként számontartott Elife S5.1 készüléküket, amely mindössze 5,15 milliméter vastag.

A KAZAM egy angol illetőségű cég, így először valószínűleg a britekhez jut el a mobil, de talán Európa más részein is kapható lesz. Erről azonban még nem szól a fáma.
 


A telefon az európai debütálással együtt új nevet is kap, KAZAM Tornado 348 néven érkezik november közepén 249 eurós, vagyis körülbelül 400 dolláros áron a kontinensre. A KAZAM a telefonra egy év kijelzőcserét is vállal, amely azt jelenti, hogy egy éven belül díjmentesen javítja, illetve cseréli azt.

A telefonról már korábban beszámoltunk nektek, amikor nyár közepén letaszította a trónról az addigi csúcstartót, a szintén Gionee gyártmányú Elife S5.5-öt.

 

Forrás: Intomobile.com; Kép: com-magazine.com

Vissza