Európa ajtaján kopogtat a Moto 360

Farkas Norman - 2014. október 8.

A Motorola Android Wear rendszerű, kerek kijelzővel és a klasszikus karórákéra hajazó dizájnnal felvértezett kütyüje már előrendelhető az Egyesült Királyság több áruházában és Németországban is.

A Motorola első okosórája divatos formája és korrekt tudása miatt nagy sikert aratott az Egyesült Államokban még a kezdeti nehézségek dacára is, amiket a drasztikusan gyenge üzemidő okozott. A hiba szoftveres kijavítása után a gyártó rászánta magát a következő lépésre: Európában is piacra dobja a Moto 360-at.

A fém- és bőrszíjjal egyaránt megjelenő órát a brit Amazon, a Clove, az Expansys, az O2 és a MobileFun kínálatában is megtaláljuk az előrendelhető modellek listájában.

A bőrszíjas Moto 360-at 200 angol fontért (kb. 78 ezer forint) kínálja az Amazon és több versenytársához hasonlóan november 1-jére ígéri az első szállítmányok érkezését. A Clove azzal próbál kitűnni, hogy limitált darabszámban már október végére beszerzi a készüléket megrendelői számára.

 

 

Míg az Expansys és az O2 és nem jelölte meg a Moto 360 várható árát, a MobileFun kínálatában találunk ezüst/fehér és sötét króm árnyalatokban pompázó, fémszíjas változatokat is 230 angol fontért (cirka 90 ezer forint). A stílusos megjelenésű okos kiegészítő fémszíjas verziói valószínűleg egy kicsit később jelennek majd meg a bőrszíjas változatoknál.

A kütyü nemcsak Nagy Britanniában, hanem Németországban is felbukkant. Itt 249 euróért lehet előrendelni (szintén a bőrszíjas kiadást) és november 1-jére ígérik a rendelések teljesítését.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza