Fémházas újdonságok a Samsungnál: Galaxy A3 és Galaxy A5

Farkas Norman - 2014. november 3.

A dél-koreai gyártó hivatalosan bemutatta Galaxy A sorozatának első két tagját, a belépőszíintű Galaxy A3 és a középkategóriás Galaxy A5 képében. A multimédiás tartalmak fogyasztására kihegyezett újdonságok nem rendelkeznek kiemelkedő teljesítményű hardverrel, viszont a prémium kisugárzású, mégis fiatalos fém burkolat igazán sikeressé teheti őket megfelelő árazással kiegészülve.

 

Galaxy A5 és Galaxy A3:

Ultravékony készülékek közösségi médiára optimalizálva

 

Budapest, 2014. október 31. – A Samsung bemutatta a Galaxy A5 és Galaxy A3 okostelefonokat, melyek egy sokkal trendibb és letisztultabb dizájnt ötvöznek a közösségi médiára optimalizált legmodernebb funkciókkal. A két készülék több színben és méretben érhető el, és mindkettőre jellemző, hogy a fiatalok igényeire fókuszál, hiszen minden eddiginél gyorsabban és egyszerűbben oszthatják meg fontos pillanataikat a közösségi oldalakon.

„A Galaxy A5 és A3 készülékek igényesen kialakított unibody készülékházzal, karcsú dizájnnal és kiváló hardveres képességekkel rendelkeznek, mindemellett pedig a lehető legteljesebb közösségi médiás élményt nyújtják” – mondta el Kunos Balázs, a Samsung mobil és digitális képalkotási üzletágának igazgatója.

Ultravékony fém házas dizájn

A Galaxy A5 és A3 a Samsung eddigi legvékonyabb okostelefonjai. A kifinomult megmunkálású fém unibody vázas készülékek közül a Galaxy A5 6,7 mm, míg az A3 6,9 mm vastagságú. A legkülönfélébb felhasználói igényekhez igazodva mindkét modell különféle színekben érkezik: gyöngyház fehér, éjfekete, platina ezüst, világos rózsaszín, világoskék és pezsgő-arany.

5 MP-es előlapi kamera a legjobb szelfik készítéséhez

A Galaxy A5 és A3 készülékek tökéletes mobil és közösségi élményt nyújtanak azok számára, akiknek fontos, hogy folyamatosan kapcsolatban legyenek ismerőseikkel és barátaikkal. Az 5 megapixeles előlapi kamerának köszönhetően meglepően egyszerűen, kiváló minőségű szelfik készíthetőek. A számtalan szelfi-készítő funkcióval (Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face Features, Rear-cam Selfie), valamint az automatikus fókusz és arcfelismerés révén a felhasználók még soha ilyen kiváló minőségű, tökéletes felbontású portrékat nem készíthettek, mint most. Az így készült videók és képek közösségi oldalakon történő megosztására pedig hihetetlenül gyorsan és könnyedén sort keríthetnek a felhasználók az LTE 4-es kategóriájú támogatásnak köszönhetően.

Élénk kijelző és erőteljes processzor

A Galaxy A5 és A3 kiváló választás minden olyan felhasználónak, akinek fontos a praktikum és a funkcionalitás. A Super AMOLED képernyővel és adaptív kijelzővel ellátott készülékek minden eddiginél élesebb és tisztább képeket jelenítenek meg, ráadásul szinte bármilyen körülmények között megállják a helyüket, még ragyogó napsütésben is. A Galaxy A5 és A3 teljesítményéért és a zökkenőmentes működéséért a négymagos, 1,2 GHz-es processzor felel, amelynek köszönhetően a weboldalak betöltése és a felhasználói felület kezelése is egyszerűbbé és gyorsabbá válik.

Ezenkívül a Galaxy A5 és A3 okostelefonok olyan, a Galaxy sorozatra jellemző népszerű funkciókkal bírnak, mint az ultra energiatakarékos üzemmód, a privát üzemmód és a több-képernyős funkció. Ráadásul a környező zajoktól függően a készülékek intelligensen szabályozzák a hangerőt is.

 

Vissza