Új Logitech AnyAngle tokok iPad Air 2 és iPad mini tabletekhez

Farkas Norman - 2014. november 24.

Rugalmas iPad tokokkal rukkolt elő a Logitech, melyek nemcsak védik a készülékéket a sérülésektől, hanem a használatukat is kényelmesebbé teszik. Az AnyAngle sorozatú kiegészítők titka a rugalmasságukban rejlik, aminek jóvoltából beállíthatjuk, hogy milyen szögben legyen kitámasztva a táblagépünk.

Ha egy igazán testreszabható tokot keresel az iPad Air 2, vagy iPad mini táblagépedhez, akkor mindenképp vess egy pillantást az új AnyAngle cuccokra, amiket a napokban mutatott be a Logitech.

 

 

A piros, lila, zöldeskék, citromsárga, szürke és fekete árnyalatokban megjelenő kiegészítők óvják a bennük pihenő táblagépet a karcolásoktól és az ütésektől, ami nem valami innovatív funkció, hiszen a legtöbb tok képes erre. Az AnyAngle termékek érdekessége a rugalmasságukban keresendő, ugyanis 50 fokos tartományon belül tetszés szerint beállíthatjuk a segítségükkel, hogy milyen szögben legyen kitámasztva a gépünk. A beállított pozíció megtartásáról egy rejtett zsanér gondoskodik, csukott állapotban pedig egy erős mágnes tartja a helyén a tok fedlapját, hogy a készülék kijelzője véletlenül se kerüljön kiszolgáltatott helyzetbe.

 

 

A Logitech közleménye szerint már novemberben elérhetők lesznek az új AnyAngle tokok, de a várható árukról egyelőre nincs információ.

 

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza