Együttműködik az Epson és a MERCEDES AMG PETRONAS Formula 1-es csapat

Kütyü Magazin - 2015. január 30.

Az Epson bejelentette, hogy hosszú távú megállapodást köt a 2014-es FIA Formula 1-es világbajnok MERCEDES AMG PETRONAS Formula 1-es csapattal. Az Epson a MERCEDES AMG PETRONAS istálló hivatalos partnere lesz és szakmai támogatást biztosít a csapat számára a nyomtatók, szkennerek, 3LCD projektorok, valamint a hordozható technológiák területén.

Az Epson logója látható lesz a MERCEDES AMG PETRONAS versenyautóin, a pilóták, Lewis Hamilton és Nico Rosberg ruháin, valamint sisakrostélyain is a 2015-ös versenyszezonra tervezett új felszerelésnek megfelelően, amit a MERCEDES AMG PETRONAS mutat be február elsején, a Forma 1-es tesztidőszak kezdetén. Az új, Epson logóval is csinosított MERCEDES AMG PETRONAS F1 W06 F1 versenyautó elég izgalmasan néz ki:

 

Kép: http://www.mercedesamgf1.com

 

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy a MERCEDES AMG PETRONAS Formula 1-es csapat hivatalos partnereként öregbíthetjük világmárkánk hírnevét” – mondta Minoru Usui, az Epson elnöke. „Az együttműködés két, világszerte ismert, nagyszerű céget tömörít, amelyek elkötelezettek a folyamatos innováció, a globális vezető szerep elérése, valamint olyan szolgáltatások és termékek megalkotása iránt, amelyek felülmúlják a várakozásokat és világszerte érzelmileg is elkötelezik a részvényeseket.”

 

Minoru Usui, az Epson elnöke

 

“A 2015-ös szezon közeledtével örömmel üdvözöljük az Epsont, a MERCEDES AMG PETRONAS Formula 1-es csapatában” – mondta elégedetten Toto Wolf, a Mercedes-Benz Motorsport vezetője. “Mindig öröm számunkra, ha előrelátó vállalatokkal dolgozhatunk, és az Epson termékei szervesen illeszkednek a verseny- és gyártási folyamatainkba. Az, hogy az Epson innovatív technológiáját a teljesítmény szolgálatába állítja, tökéletesen illeszkedik a Formula 1-ben elérni kívánt céljainkhoz. Szoros együttműködésre számítunk az Epsonnal, hogy bemutassuk ezeket az innovációkat és növeljük a termékek, valamint a márka ismertségét. Alig várjuk már új partnerünkkel az idei szezont és a sikerekben gazdag közös éveket.”

A 2015-ös Forma 1-es versenysorozat húsz helyszíne hűen tükrözi az Epson globális jelenlétét és egyedi, jól látható felületeket biztosít a japán vállalat számára fejlett technológiájának és gyorsuló növekedésének bemutatására és az ügyfélkapcsolatok elmélyítésére világszerte.

 

 

A globális együttműködésnek is köszönhetően a két szervezet egyaránt elkötelezett a környezeti hatások minimalizálása mellett. Az Epson például célul tűzte ki, hogy 2050-re a részben a gyártási folyamatok során, részben pedig a termékek használata révén keletkező széndioxid kibocsátását a jelenlegihez képest 90 százalékkal csökkenti.

A világbajnok MERCEDES AMG PETRONAS F1 W05 F1 hybrid autó, amellyel a csapat 2014-ben versenyzett, több mint 30 százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyasztott elődjéhez képest és ez az utcai S 500 Hybrid Plug In, valamint más Mercedes-Benz személyautók számára is további előnyökkel járt.

A 2015-ös Forma 1-es versenynaptárat itt találod.

 

 

Vissza