Gyengébb aksit kaphat elődjénél a Galaxy S6

Czipperer Dia - 2015. február 18.

A legfrissebb pletykák szerint a Samsung zászlóshajó mobilja, a Galaxy S6 üzemideje elmaradhat elődjétől. Ha minden igaz, 200 mAh-rel kisebb akkumulátort kap a telefon.

Egyes dél-koreai információk szerint a Samsung március 1-jén bemutatkozó csúcsmobilja, a Galaxy S6 szerényebb akkumulátort kap a Galaxy S5-nél. A pletykák szerint 200 mAh-rel kisebb kapacitással rendelkezik majd a telefon.

Ráadásul, a felhasználók számára sem igen kínálkozik alternatíva, ugyanis az S6 lehet az első olyan S-szériás modell, amelynek aksija nem lesz eltávolítható, viszont állítólag a Samsung javított az élettartamán. A készülékbe épített új Exynos 7 420 processzorról az a hír járja, hogy 14 nanométeres csíkszélességének köszönhetően kíméli az aksit, így nagyjából azonos vagy még jobb teljesítményt is nyújthat, mint a Galaxy S5.

Bár sajnos úgy tűnik, az aksi nem lesz eltávolítható, és nem is mutat különösebb fejlődést, azonban jó hír, hogy a telefon beépített vezeték nélküli töltési megoldással rendelkezik majd.

 

 

Az 5.1 hüvelykes, QHD Super AMOLED kijelzővel ellátott telefon 3 gigabájt RAM-mal, 16 megapixeles, optikai képstabilizátorral ellátott kamerával érkezhet, melyet március 1-jén, a barcelonai Mobile World Congressen ismerhet meg a nagyközönség.

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza