Képeken a HTC One (M9) prototípusa

Farkas Norman - 2015. január 20.

Napvilágra került két fotó, amelyeken a HTC hamarosan debütáló zászlóshajójának állítólagos prototípusa látható. A lencsevégre kapott készülék nagyon hasonlít a One (M8)-ra, de felfedezhető néhány szembetűnő különbség is a fotókon.

Nyilván nagyon kíváncsiak a HTC rajongói, hogy sikerült a fém burkolatának és kézbesimuló kialakításának köszönhetően már messziről minőséget sugárzó HTC One (M8) utódja, vajon milyen újításokat vet be a tajvani gyártó, hogy elkápráztassa a közönséget. Bár a válaszokra még várnunk kell, most egy lépéssel közelebb kerüljetünk hozzájuk, ugyanis a Nowhereelse.fr jóvoltából nyilvánosságra került két fotó a One (M9) néven emlegetett zászlóshajó állítólagos prototípusáról.

 

 

A készülék szemből nem sokban különbözik a fent említett elődjétől; megtalálható rajta az előlapi kamera és a sztereó BoomSound hangszórópár is. Ami a hátlapot illeti, a tavalyi csúcsmobiléhoz hasonlóan ívelt, így kényelmes fogást biztosít, miközben a széleknél kifejezetten karcsúvá teszi a készüléket. Az egyetlen komoly különbséget a kamerán fedezhetjük fel, ami a One (M8) moduljától eltérően négyzet formájú keretben csücsül. Sajnos a képen nem látszik a telefon hátoldalának felső része, így továbbra is rejtély, hogy a One (M9) elődjéhez hasonlóan Duo kamerával érkezik, vagy egyetlen hátlapi kamera bevetése mellett döntött a HTC.

 

 

Bár a One (M8) dizájnjával alapvetően nincs gond, a képek láttán joggal érezhetik magukat csalódottnak a gyártó rajongói, akik több látványos újításra számítanak. Éppen ezért reméljük, hogy a fotókon tényleg csak egy prototípus látható, aminek nem sok köze van a One(M9) végleges kiadásához, ami több szemmel látható változást tartogat a nagyközönség számára.

A One (M9) hivatalos leleplezésére március elsején, az MWC 2015 során számíthatunk, a bemutatóra szóló meghívókat már kiküldte a gyártó a szaksajtó képviselőinek. Az eseményen állítólag a vég első okosórájáról is lehullik majd a lepel, amire fölöttébb kíváncsiak vagyunk.


 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza