Megérkezett Európába a HTC One (M7) Android 5.0 frissítése

Farkas Norman - 2015. február 26.

Felhasználói jelentések szerint a HTC elkezdte terjeszteni Európában a legfrissebb Android főverziót magába foglaló rendszerfrissítést a One (M7) készülékekre.

Végre megérkezett az európai One (M7) okostelefonokra az Android 5.0 Lollipop szoftverfrissítés – az örömhírről számos érintett felhasználó beszámolt már. A 805 megabájtos OTA update a friss Android főverzió újdonságai mellett számos hibajavítást és fejlesztést is tartalmaz.

A csomag feltelepítése után a Lillipop dizájnját követő értesítési rendszer és lezárt képernyő fogadja a felhasználókat, továbbá a futtatott alkalmazások oldala is megújult, illetve a beállítások menüben helyet kapott az új keresés funkció.

 

 

A One (M7) Google Play Edition változatára már jó ideje megjelent az új szoftver, és sokan attól féltek, hogy a tajvaniak megfeledkeznek a készülék mezei kiadásáról. De szerencsére tévedtek, sőt a HTC-nek sikerült betartani tavaly novemberben tett ígéretét, miszerint 90 napon belül kiadja az update-et a lassan már két éves telefonra.

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza