Kamera- és aksiturbót kapott a HTC One M9

Czipperer Dia - 2015. június 11.

Továbbfejlesztette a HTC One M9 készülékét. Szoftverfronton turbózott az eszközön a gyártó: a készülékek kamerteljesítménye és akkumulátorának élettartama is javult.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a HTC a keleti piacokra szánt One M9 mobilját nem sokkal a debütálás után tovább is fejlesztette. A vállalat most úgy döntött, nem csak egy bizonyos régióra fókuszál, hanem a több kontinensen is elérhető One M9 modelleket érintik a legújabb frissítések.

Az elmúlt időszakban már pletykálták egy esetleges frissítés lehetőségét. A híresztelések nem voltak alaptalanok, hiszen a HTC hivatalosan is bejelentette az update-et, amely a készülék akkumulátor élettartamát javítja, valamint a kamerateljesítményt is.
 


A vállalat elmondása szerint az eddig csak bizonyos ázsiai országokban kiadott update most már az európai felhasználók számára is elérhető. Egyelőre az Egyesült Államok HTC One M9 tulajdonosainak még marad minden az eredeti állapotban, ott ugyanis még tesztelik és engedélyeztetik a szolgáltatókkal. Így egyelőre nem lehet tudni, oda mikor ér el hivatalosan a frissítés.

A HTC elmondása szerint sokat javult a kamera automatikus expozíció egyensúlya, valamint a LED vaku teljesítménye is. A töltés terén pedig azt ígérik, hűvösabb lesz a telefon, ugyanis a szintén Snapdragon 810-es procival ellátott telefon is hajlamos a túlmelegedésre.

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza