Belépőkategóriás táblagépen dolgozik a HTC?

Czipperer Dia - 2015. május 14.

Az @upleaks információi szerint a HTC egy új, alsó kategóriába szánt táblagépet mutat be még az év első felében. A masina a hírek szerint a H7 nevet viseli majd.

A @upleaks a Twitteren szellőztette meg az információt, miszerint a tajvani HTC egy táblagépen munkálkodik, és még az év első felében érkezhet a masina. Az alsókategóriás versenyzőről nem sokat lehet tudni, de az információk arról árulkodnak, hogy a Q2-es időszakban érkezik a modell, vagyis még júniusig piacra dobják, vagy legalábbis a nagyközönség előtt is megtudjuk, milyen masina lapul a HTC tarsolyában.

Ha minden igaz, egy androidos tableten dolgozik a vállalat, amely nem a nagyképernyős modellek sorát erősíti majd. A kiszivárgott pletykák szerint 7-8 hüvelykes kijelzővel megáldott táblagépről van szó.

A HTC tavaly a Google-lel dolgozott együtt tabletfronton, melynek eredményeként bemutatták a Nexus 9-et, amely nemrég kapta meg az Android 5.1.1-es Lollipop frissítést fedélzetére. A mostani masina azonban más kategóriában versenyez majd a flhasználók kegyeiért, így még az sem biztos, hogy a legfrissebb Android fut majd fedélzetén.

 

Forrás: GSMArena.com, nyitókép: phonearena.com

Vissza