Újabb részletek a készülőfélben lévő iPhone 6S-ről

Czipperer Dia - 2015. július 2.

Egyre több hírfoszlány lát napvilágot az Apple új iPhone-járól, melynek érkezését szeptemberre datálják. A 9to5mac újabb részletekkel szolgált a mobilról.

Szeptember az Apple számára fontos hónap. Mindig készülnek valami újdonsággal, már, ami az iPhone-okat illeti. Tavaly nagyot lépett előre a vállalat a 6-os széria modelljeivel, melyek homlokegyenest szembe mentek a válalalt korábbi stratégiájával, beállva ezzel a trendeket követő gyártók sorába.

A nagykijelzős mobilokat hamarosan újabb modell követi a sorban. A pletykák szerint az Apple már javában munkálkodik legújabb telefonján, melyet a korábbi analógiák alapján iPhone 6S néven emlegetnek.

A híresztelések szerint nem a méretnövekedés terén várhatunk újdonságot a mobiltól, állítólag az iPhone 6-hoz hasonlóan 4,7 hüvelykes megjelenítővel érkezik az üdvöske, viszont sokkal kecsesebb formában.

Kiszivárgott fotókon már összehasonlítható az iPhone 6 és 6S hátlapja. Egy leheletnyi méretnövekedés látszik mind hosszúság, mind szélesség terén, de a különbség szinte elenyésző.


A kép alapján nem túl sok minden szűrhető le, az azonban látszik, hogy a kamera és a vaku nyílásának méretei egyezést mutatnak, mely azt jelzi, hogy az Apple nem fejlesztette tovább a készülék kameráját.

A jelentős változás a 9to5Mac szerint a felszín alatt lesz majd. Szerintük az iPhone 6S dupla LTE sebességgel rendelkezik majd, köszönhetően az új Qualcomm radio chipjének. A gyorsabb teljesítmény mellett pedig jobb akkumulátor üzemidőt is jósolnak a mobilnak.

A jelentés szerint az új modell szélesebb elődjénél, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb, hosszabb üzemidőt garantáló aksit építsenek bele. Bár a képekről nem derül ki, valóban lesz-e Force Touch a modellben, a korábbi pletykák szerint az Apple egyik ázsiai partnere már elkezdte a munkálatokat, hogy a funkció az új telefonban is elérhető legyen.

 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza