450 dollár alatt lesz a OnePlus 2 ára

Czipperer Dia - 2015. július 7.

Pete Lau, a OnePlus vezérigazgatója erősítette meg a hírt, miszerint a OnePlus 2 árcédulája 450 dollár alatt lesz majd.

Jó hír azoknak, akik már várják a soron következő OnePlus mobilt. A vállalat vezérigazgatója beszélt arról, hogy a telefon biztosan olcsóbb lesz majd, mint 450 dollár, vagyis maximum 449 dollárt kell majd kicsnegetni érte. Mindez összhangban van Lau korábbi, Weibón tett kijelentésével. Akkor a vezérigazgató 2499,99 jüanról beszélt, amely az akkori árfolyamon árfolyamon átszámítva 403 dollár. Most viszont egy hivatalos promóciós plakáton nyert megerősítést a készülék tényleges árcédulája.
 


A vállalat első mobiljának ára ennél jóval szerényebb volt, 299 dolláros áron startolt a  telefon a piacon. Ez az alapmodell, a 16 gigabájots változat ára volt. Az eszköz jelenleg 249 dollárba kerül, amely egyben azt is jelzi, hogy a második széria modellje valóban egy prémium eszköz lesz.

A processzor tekintetében ismét a Qualcomm mellett tette le a voksát a vállalat, azonban a Snapdragon 801-es helyet ezúttal a sokat kritizált 810-est választották. Ez pedig az árnövekedésben is megmutatkozik, hiszen jelenleg ez a Qualcomm legújabb lapkája.

A mobil emellett ujlenyomat-olvasó szenzorral, USB Type-C támogatással érkezik majd. A vállalat július 27-én mutatja be a telefont a nagyközönségnek.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Kulcsszavak: ár, OnePlus, OnePlus Two
Vissza