Új hálózati megoldások a ZyXEL-től

Kütyü Magazin - 2015. szeptember 14.

A Broadband World Forumon mutatja be legújabb hálózati megoldásait a ZyXEL. A tajvani gyártó kitelepülésének zászlóshajója a hálózati rendszerekre teljes irányítást biztosító One Connect megoldás lesz, mellyel a szolgáltatók saját infrastruktúrájukkal 360 fokos rálátást kapnak az otthoni hálózatokra.

Új termékek és szolgáltatások sorával jelentkezik a ZyXEL a következő Broadband Word Forum eseményen. A tajvaniak itt prezentálják először a One Connect rendszert, mely az internetszolgáltatók részére nyújt átfogó megoldást. A One Connect megoldással optimalizálható szinte minden otthoni hálózat, időt, energiát és pénzt megtakarítva a szolgáltatóknak és a felhasználóknak is. 

A ZyXEL a fórumon mutatja be a nyilvánosság előtt új Wi-Fi termékportfólióját is. Az IEE 802.11ac Wave technológiával – mint pl a MU-MIMO – is kompatibilis eszközökkel új szintre emelik a vezeték nélküli kapcsolatot – köszönhetően például az intelligens sávirányítás funkciónak vagy az optimalizált RF/antennának.

A vezeték nélküli innovációk mellett a márka új „G.fast" termékekkel is készül, amivel a meglévő vezetékes internet szolgáltatás terjeszthető ki. Ezeket olyan újításokkal támogatják, mint az OLT (Optical Line Terminal) a DPU (Distribution Point Unit) vagy a CPE (Customer Premises Equipment).

A rendezvényen Karsten Gewecke, a ZyXEL európai szolgáltatókért felelős alelnöke is felszólal. Beszédének témája a WI-FI rendszerek, „az FTTH Achilles ina" lesz, melyben részletesen kifejti majd, hogyan lehet a felhasználói élményt a Wave 2 Wi-Fi rendszerekkel még tovább fokozni. „A ZyXEL az egyik legnagyobb portfólióval készül az idei Broadband World Forum-ra a kiállítók közül. A szolgáltatók rengeteg új ötletet és innovációt találnak majd nálunk, ami segíthet nekik a hálózati teljesítmények optimalizálásában"- tette hozzá Karsten Gewecke.

 

 

Kulcsszavak: ZyXEL, hálózat, megoldás
Vissza