Újabb képek jelentek meg a BlackBerry Venice-ről

Czipperer Dia - 2015. szeptember 17.

Ismét fotókon pózol a BlackBerry egyik androidos mobilja, a Venice névre hallgató modell. A csúcskategóriás androidos mobil, ha minden igaz, novembertől lesz elérhető.

Újabb képeken tűnt fel a BlackBerry sokat emlegetett androidos mobilja, a Venice. Az oldalán lehajló kijelzővel rendelkező telefon a csúcskategóriás mobilok sorát erősíti majd, fedélzetén pedig Android operációs rendszer teljesít majd szolgálatot.

A most kiszivárgott képek összhangban vannak a korábbi pletykákkal, miszerint a telefon hátulról lehúzható QWERTY gombsorral, minimális hajlított kijelzővel, valamint dupla LED vakuval ellátott főkamerával rendelkezik.


A BlackBerry állítólag számos tevékenység-központú funkciót adott a mobilhoz, beleértve a hardveres gyorsbillentyűket, valamint a könnyű hozzáférést az e-mailekhez, üzenetekhez.

Hardveres fronton, a pletykákra alapozva, a mobil lelke egy Qualcomm Snapdragon 808-as lapka lesz, 3 gigabájt RAM-mal megtámogatva. A telefon főkamerája pedig várhatóan 18 megapixeles dupla-LED vakuval ellátott példány lesz.

 
A mobil állítólag novemberben debütál majd az Egyesült Államok piacán.

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza