Előbb érkezhet a BlackBerry első androidos mobilja a vártnál

Czipperer Dia - 2015. június 19.

Úgy tűnik, más vizekre evez a BlackBerry. Saját platformja helyett Android fronton próbálnának szerencsét, már idén. Lehet, hogy két készülék is lapul a vállalat tarsolyában.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, olyan hírek kaptak szárnyra, miszerint androidos mobilon munkálkodik a BlackBerry. Ám, míg eddig novemberre datálták a telefon megjelenését, addig a mostani legfrissebb híresztelések augusztusi debütálást emlegetnek.

A Venice kódnévre hallgató mobil tehát elég titokzatosnak ígérkezik, olyannyira, hogy a legújabb infók szerint nem is teljes egészében Android fut majd fedélzetén, a telefon állítólag BB10-es lehetőségeket is kínál majd a vállalat felhasználói felületével megtámogatva.


A név sem teljesen biztos. Lehet, hogy nem is Venice, inkább Prague névre hallgat a telefon, és a feltörekvő piacokat veszi célba vele a BlackBerry. Ezzel a telefont nagyon hasonlóan pozicionálta a vállalat a BlackBerry Z3-hoz.

Az N4BB szerint két külön mobilról van szó. Szerintük augusztusban érkezik a Prague, novemberben pedig a Venice. Kíváncsian várjuk a legfrissebb információkat.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza