Túlmelegedésre panaszkodik néhány iPhone 6s plus felhasználó

Czipperer Dia - 2015. szeptember 28.

Néhány új iPhone-tulajdonos a Redditen jelezte panaszát arról, hogy készüléke túlmelgedett. A usereknek egy üzenet is megjelent a képernyőn, amikor a kamerát próbálták meg elindítani.

Túlmelegedési problémák jelentkeztek a legújabb iPhone mobilnál. Az iPhone modellek háza táján eddig nem lehetett ilyesmiről hallani, azonban a napokban a Redditen jelentek meg panaszok az új 6s Plus készülékekre.

Ha a felhasználók a túlmelegedett készülék kameráját szerették volna elindítani, egy hibaüznettel találkoztak (lásd alább), amelyben azt írják, hogy az iPhone-nal le kell hűlnie, mielőtt a flash-t használnák. Vagyis a telefon letiltotta a vaku használatát.


Az egyik iPhone felhasználó az oldalon arról írt, hogy a 6 Plus modellnél sosem tapasztalt hasonlót. Mint írja, az iPhone 6s Plus az eddigi legmelegebb mobil, amellyel eddig találkozott.

Ez az első olyan eset, hogy komolyabb túlmelgedésről hallunk az iPhone-ok háza táján. Néhányan a háttérben futó alkalmazásokat teszik felelőssé a problémáért, többek között a Facebookot,amely rendesen megdolgozhatja a mobil processzorát. Mások pedig arról írnak, hogy ez a hibajelenség akkor jelentkezett náluk, amikor telefonjukat az iClouddal szinkronizálták.

Úgy tűnik, a jelenség nem széleskörben jelentkezett idáig, csupán néhány felhasználó tapasztalta a túlmelegedést a mobilnál.

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza