Négyszer népszerűbb az iPhone 6s, mint a 6s Plus

Czipperer Dia - 2015. október 5.

A Localytics legfrissebb adatai szerint az iPhone 6s modell kelendőbbnek bizonyul, mint az iPhone 6s Plus. Az adatok az első heti eladási mutatókat tükrözik.

Az Apple legújabb mobiljai, az iPhone 6s és 6s plus modell nagyon kelendőnek bizonyulnak, azonban nem egyforma kereslet mutatkozik a modellek iránt, legalábbis ezt látszanak alátámasztani a Localytics legfrissebb mutatói.

A jelenlegi adatok alapján a két modell az Apple mobiltorta 1,9%-át birtokolja, azonban ebből jelentős százalék jut az iPhone 6s modellnek. Míg a kisebb kijelzős modell 1,5%-on áll, addig nagyobb testvére, a Plus verzió 0,4%-on.

Nagyjából egy héttel ezelőtt számoltunk be arról, hogy az Apple rekord mértékű telefon eladásokkal számolhat. Az iPhone 6s és 6s Plus modell új rekordot állított fel, 13 milliós eladási számával. Mindezt az első három napban sikerült elérniük.

Továbbra is az iPhone 6 maradt az Apple legnépszerűbb mobilja a maga 33,2%-ával, majd ezt követi a sorban az iPhone 5S modell 23,2, valamint az iPhone 5 11,2%-kal.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza