Három változatban érkezik a Galaxy S7?

Farkas Norman - 2015. október 8.

A legfrissebb pletykák szerint a Samsung három változatban dobja majd piacra 2016-os csúcsmobilját, a Galaxy S7-et.

Szinte biztosra vehetjük, hogy a Samsung jövőre piacra dobja a Galaxy S zászlóshajó sorozat következő, hetedik generációját. A kérdés csak az, hogy vajon hány változatban érkezik az új nagyágyú. A Galaxy S6-Galaxy S6 Edge duóból kiinduló feltételezések szerint kettő Galaxy S7 variánssal fog előrukkolni a dél-koreai gyártó, de más teóriák is szárnyalnak a világhálón.

Utóbbiakhoz tartozik a SamMobile elmélete, miszerint nem kettő, hanem három S7 kiadással készül a Samsung, melyeket elsősorban a bennük dolgozó processzor különböztet meg egymástól. Egyébként több spekuláció szerint Qualcomm Snapdragon 820 chipsettel és Exynos processzorral szerelt Galaxy S7 is érkezhet, melyek különböző régiókban kezdhetik meg hódításukat. Ezt részben megerősíti a  SamMobile friss jelentése is, ám az oldalon arról írnak, hogy a Snapdragon 820-szal szerelt kiadás mellett kettő Exynos-alapú változat lesz elérhető: egyiket az új Exynos 8 sorozatú chipset hajtja, a másikat pedig egy korábbi, a Galaxy Note 5-ben megismert Exynos 7422. Utóbbi, kissé szerényebb teljesítményű variáns várhatóan a fejlődő piacokon, például Indiában kerülhet piacra, testvéreinél némileg olcsóbban.

A fentieket hivatalos megerősítés híján érdemes némi fenntartással kezelni, pláne, hogy a SamMobile abszolút nem említi egy Galaxy S7 Edge változat esetleges megjelenését.

 


 

[Forrás: Übergizmo]

Kulcsszavak: Samsung, Galaxy S7, pletyka
Vissza