4GB RAM-mal megáldott Oppo R7s érkezhet

Czipperer Dia - 2015. október 13.

Az Oppo legújabb mobiljáról, az R7s-ről eddig az a hír járta, hogy 3 gigabájt RAM-mal a fedélzetén debütál, azonban úgy tűnik, 4 gigabájtos verzió is érkezik a modellből.

A legfrissebb hírek szerint a nemsokára bemutatkozó Oppo R7s modell 4 gigabájt RAM-mal a fedélzetén kerül majd piacra. A legfrissebb hírek szerint lesz egy ilyen változat is modellből, valamint egy 3 gigás verzió is. A készülék október 18-án mutatkozik be hivatalosan. Bár nem ez lesz a legütősebb mobil, amellyel valaha találkoztunk, a 4 gigabájt RAM kecsegtetőnek ígérkezik.

Ami a további specifikációkat illeti, az előzetes híresztelések alapján a telefon lelke egy nyolcmagos 1,5 GHz-es Snapdragon 615-ös lapka lesz, valamint 5,5 hüvelykes Full HD AMOLED kijelzővel és 32 gigabájt bővíthető tárhellyel látta el a gyártó. A készülék főkamerája 13, előlapi fénylesője pedig 8 megapixeles lesz, fedélzetén pedig az Android 5.1.1 Lollipop rendszer teljesít szolgálatot. Ha minden igaz, a telefon a nagyobb kijelző mellett ütősebb akkumulátort is kap majd, mint az R7 modell.
 


A készüléket várhatóan az idei Gulf Információs Technológia Kiállításon mutatják be, melyet október 18. és 2.. között tartanak Dubaiban.

 

Forrás: Gizchina.com

Kulcsszavak: Oppo R7s, Oppo R7, Oppo
Vissza