Color Band A1 okoskarkötő jár minden P9 Lite vásárláshoz

Kütyü Magazin - 2016. augusztus 10.

A Huawei legújabb okoskarkötője, a Color Band A1 ugyan csak október elején érkezik a hazai üzletekbe, azonban azok, akik a Huawei P9 Lite-ot választják okostelefonjuknak, már jóval korábban is a készülék szerencsés tulajdonosai lehetnek. A Huawei iskolakezdési akciója keretében ugyanis minden P9 Lite okostelefon vásárlásakor ráadásként kapnak egy Color Band A1-et is, amely nem csupán aktivitás-, hanem UV mérő funkcióval is rendelkezik. A Huawei új okoskarkötője emellett akár 28 napot is kibír töltés nélkül.

A Huawei Color Band A1 izgalmas új funkciókkal érkezik. Az okoskarkötőkben megszokott aktivitásmérés, kalóriaszámlálás és ébresztés mellett a Band A1 képes az UV sugarak mérésére is. A strandoláshoz azonban nem csupán emiatt tökéletes, hiszen a Color Band A1 vízálló készülék, így 1 méter mély vízben 30 percig nyugodtan fürödhetünk, úszhatunk vele, és közben nem kell lemaradnunk a telefonunkra érkezett üzenetekről sem. A Color Band A1 emellett értesít bejövő hívásainkról is.

A Color Band A1-et 70 mAh-s akkumulátorral és energiatakarékos Bluetooth 4.2 technológiával szerelte fel a gyártó, amelynek köszönhetően ez az okoskarkötő csaknem egy hónapig kibírja töltés nélkül. 

A készülék kompatibilis Android 4.4 és iOS 7.0, vagy ezeknél újabb operációs rendszerrel és Bluetooth 4.1 vagy annál újabb bluetooth-al rendelkező okostelefonokkal. 

A Huawei emellett nagy hangsúlyt fektetett a designra is. A vékony, kecses okoskarkötő többféle színben lesz elérhető műanyag szíjjal, hogy a felhasználók azt választhassák, amelyik legjobban tükrözi személyiségüket. Az egyszerű, ám elegáns tok pedig strapabíró fémből készült.

„Mi a Huawei-nél úgy hisszük, hogy a technológia célja az, hogy egyszerűbbé, szebbé és egészségesebbé tegye az emberek életét, ezért szeretnénk, ha minél többen élnének az általa kínált lehetőségekkel. A Band A1-et is ennek szellemében terveztük meg: ez az új okoskarkötő egy elegáns, kényelmes és hasznos készülék, amely mindenki számára elérhető.” – mondta el Seth Wang, a Huawei Technologies Hungary Fogyasztói Üzletágának Igazgatója. 

A Band A1 elérhetősége a Huawei P9 Lite + Color Band A1 promóció keretében: 2016. augusztus 15. és szeptember 4. között, a kiskereskedelmi partnereknél (Media Markt, Extreme Digital, Tesco, Auchan, eMAG, Euronics, BestByte, Notebook.hu, Speedshop, FirstPhone,).

A Huawei Color Band A1 önállóan várhatóan október elejétől lesz kapható Magyarországon a kiskereskedelmi partnereknél (Media Markt, Extreme Digital, Tesco, Auchan, eMAG, Euronics, BestByte, Notebook.hu, Speedshop, FirstPhone) fekete, fehér, rózsaszín és türkizkék színben, műanyag szíjjal. A szolgáltatók közül pedig várhatóan a Telekomnál lesz elérhető még ebben az évben.

Vissza