Az LG teljes körű ruhaápolási megoldásokat vonultat fel a 2016-os IFA-n

forrás: Prím Online - 2016. szeptember 2.

Az LG Electronics (LG) a 2016-os IFA-n mutatja be a ruhaápolási technológia terén alkotott legfrissebb innovatív megoldásait. A bemutatott termékek között lesz egy teljesen új TWINWash mosógép, a hatékony és strapabíró Centum System mosógép, az LG SIG-NATURE mosó-szárítógép, valamint az LG Styler ruhafrissítő rendszer is.

Az LG 12 kg kapacitású, újragondolt TWINWash mosógépe esztétikai szempontból a LG SIGNATURE termékcsalád prémium mosógépéhez hasonlít. A felül elhelyezkedő tágasabb mosódob a szennyes ruha nagyobb részét kezeli, míg a készülék alsó részében lévő TWINWash Minit egy másik, kisebb mosásra állíthatjuk be. Az ergonomikus és elegáns készülék LED érintőkijelzőjét az üvegajtóba illesztették, melynek külső, fekete üvegborítása ellenáll az ujjlenyomatoknak és a rozsdásodásnak.

Akiknek fontos az energiahatékonyság és a strapabíró kialakítás, azoknak az LG Centrum System termékcsalád mosógépei, szárítógépei és mosó-szárítógépei jelentik a legjobb választást. A mosógép és a szárítógép is A+++ -60% illetve A+++ -10% energiatanúsítvánnyal rendelkezik. Az új, rázkódást és rezgést mérsékelő hangtompító rendszerrel a Centrum System mosógépzajszintje centrifugálás közben is csupán 67dB. A Centrum mosógépekben alacsony rezgésszámú Inverter Direct Drive motor dolgozik, melyhez az iparágban egyedülállóan hosszú, 20 éves garanciája jár.

Az LG SIGNATURE mosó-szárítógép az iparág legjobb inverteres hőpumpáját használja, így anélkül éri el az A-50% energiahatékonyságot, hogy az a tisztítás hatékonyságának rovására menne. A SmartThinQ Wi-Fi Control alkalmazáson keresztül pedig az LG SIGNATURE mosó-szárítógép képes mobilon értesíteni a felhasználót a mosás fázisairól.

A második generációs, LG TrueSteam technológiával ellátott LG Styler ruhafrissítő rendszer könnyedén eltünteti a gyűrődéseket és a kellemetlen szagokat, és friss illatú ruhákat hagy maga után. A Styler másik hasznos funkciója a Moving Hanger, amely a gőzölési szakaszban a ruhákat gyengéden rázogatva lazítja fel a további gyűrődéseket. A nadrágsimító funkció pedig olyanná varázsolja az alsóruházatot, mintha egyenesen a ruhatisztítóból érkezett volna.

„Azok a megoldások, melyeket idén az IFA-ra viszünk, új szintre emelik az otthoni ruhaápolást, a mosástól a szárításon át a fertőtlenítésig” — nyilatkozta Simon Jeon, az LG Home Appliance & Air Solution Company mosógép divíziójának senior alelnöke. „A bennük megmutatkozó innovatív szemlélet tette az LG-t vezető gyártóvá a háztartási eszközök globális piacán.”

Az IFA 2016 kiállításon az LG standjának (Hall 18, Messe Berlin) látogatói személyesen is kipróbálhatják a vállalat legújabb ruhaápolási termékeit. 

Vissza