A legnagyobb színészekkel dupláz a Paramount Channel

Kütyü Magazin - 2016. szeptember 8.

A szeptember a premierek hónapja a Paramount Channelen: rengeteg olyan filmet láthatnak a nézők, amiket még sosem vetített a népszerű filmcsatorna. 

A premierek mellett számos különleges műsorblokkal is várják a filmrajongókat az első őszi hónapban: egy színésztől két filmet vetít minden csütörtökön a csatorna, így a hollywoodi csillagok rajongói egymás után kétszer is találkozhatnak kedvenceikkel. Olyan sztárok legnépszerűbb filmjeit láthatják a nézők, mint Gwyneth Paltrow, Tom Cruise, Sandra Bullock, vagy Demi Moore.

Szeptemberben minden csütörtökön a legnépszerűbb hollywoodi színészekkel „dupláz” a Paramount Channel, vagyis egymást követik a csillagok legemlékezetesebb alakításai a filmcsatornán. Szeptember 8-án Gwyneth Paltrow-tól láthatnak két filmet a rajongók: 18.50-kor a Szívörvény című romantikus drámát vetíti a csatorna, majd 21.00 órakor A Tehetséges Mr. Ripley című thriller következik, amelyben egy 50-es években élő, dúsgazdag menyasszonyt alakít a szőke színésznő.

Szeptember 15-én Tom Cruise-zal és a Mint a villám című filmmel kezdődik a különleges csütörtök 18.50-től, amit nem kisebb alkotás követ, mint a többszörös Oscar-díjas dráma, a Született Július 4-én. A 22-i csütörtökön Sandra Bullock rajongóit várja a Paramount Channel két filmmel: először egy varázslatos hangú countryénekes bőrébe bújik a színésznő az Amit szerelemnek hívnak című drámában, majd a Képtelen képrablás főszerepében láthatják a nézők, ahol a csinos Rozt alakítja, akinek nem egyszerű a sorsa, hiszen egy profi festménytolvajjal él együtt. 

Szeptember 29-én Demi Moore két filmjével zárul a szeptemberi duplázás, akitől először a Csere-bere páros – A hentes felesége című vígjátékot láthatják a nézők, ahol egy varázserővel bíró fiatal hölgyet alakít, utána pedig szintén egy humorban gazdag film következik, a Nem vagyunk mi angyalok mulatságos történetével zárul a színésznőről szóló, különleges műsorblokk.

A Paramount Channel egész szeptemberben rengeteg premierrel és olyan, különleges műsorblokkokkal várja a nézőket, mint a csütörtök esti „duplázás”. Egy sztár – két film a Paramount Channel műsorán szeptemberben minden csütörtökön:

  • Szeptember 8.: Gwyneth Paltrow – Szívörvény és A Tehetséges Mr. Ripley
  • Szeptember 15.: Tom Cruise – Mint a villám és Született Július 4-én
  • Szeptember 22.: Sandra Bullock – Amit szerelemnek hívnak és Képtelen képrablás
  • Szeptember 29.: Demi Moore – Csere-bere páros – A hentes felesége és Nem vagyunk mi angyalok
Vissza