Kódolatlan hónapok a Telekomnál

Kütyü Magazin - 2016. október 4.

A Magyar Telekom a mai naptól kódolatlanul kínál minicsomagos csatornákat: 2016. október 4. és november 30. között 37 egyébként csak minicsomagban megvásárolható csatorna műsora válik elérhetővé külön előfizetés megvásárlása nélkül is. 

A csatornanyitás a TV képernyőn kizárólag a Telekom TV-előfizetők számára érhető el IPTV-n, SAT tv-n, digitális kábeltévén, Alap, Családi és Családi+HD díjcsomaggal rendelkező ügyfeleknek. A TV GO-n, regisztrációt követően ezek a csatornák nem Telekom TV előfizetők számára is elérhetőek.

A mostani akció a Telekom  minicsomagjainak, a Filmvilág, Nagyvilág, és a Fishing&Hunting valamint a Classica csatornáinak kódolatlan elérését jelenti. Ezen belül a Filmvilág minicsomag a film és sorozat rajongóknak kínál felhőtlen szórakozást többek között a Sorozat+, az AXN és a Filmbox csatornáival, de a gyerekek is találnak számukra érdekes csatornákat a csomagban, mint például a népszerű Cartoon Networköt vagy a Nick Jr-t. A Nagyvilág minicsomag a DTX, a Discovery Science, a Viasat Nature, a Viasat Explore vagy a Viasat History műsoraival ismeretterjesztő, történelemmel, utazással és életmóddal kapcsolatos szórakozást kínál. A Fishing&Hunting minicsomag csatornája a horgászat és vadászat szerelmeseinek szól. Ők a nap 24 órájában tippeket, trükköket bemutató blokkokat nézhetnek, horgász- és vadászparadicsomokról készített kisfilmeket, valamint versenybeszámolókat láthatnak. A Classica minicsomag csatornája színvonalas, kimondottan klasszikus zenei tartalmakat szolgáltat koncertek, operák, életrajzi ihletésű dokumentumfilmek sugárzásával.

Részletek és bővebb információ ezen a linken érhető el.

Vissza