Hétfő óta már postahivatalokban is egyeztethetik adataikat a Domino feltöltőkártyás Telekom ügyfelek

Kütyü Magazin - 2017. május 23.

Május 22-től országszerte 99 postahivatalban is egyeztethetik adataikat a Telekom Domino kártyás előfizetői, ezzel a Telekom egy újabb „csatornát” nyitott meg, hogy ügyfelei a számukra legkényelmesebb, szokásaikhoz leginkább illeszkedő megoldást választhassák a feltöltőkártyás adategyeztetésre. 

Az új lehetőséggel a Telekom ügyfelei számára négyféle út is kínálkozik az adategyeztetésre: online, telefonos ügyintézéssel, személyesen a Telekom üzletekben, vagy személyesen a postán. A választható postahivatalok listája megtalálható a https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/segitunk/domino-adatellenorzes/postak weboldalon.

Mint ismeretes ez év elejétől megváltoztak a feltöltőkártyás előfizetésekre vonatkozó jogszabályok.  A feltöltőkártyás előfizetéssel rendelkező ügyfeleknek 2017. június 30-ig szükséges személyes adataikat egyeztetniük a szolgáltatóval, az érintett ügyfelek erről SMS-ben kapnak tájékoztatást. A Telekom számára kiemelten fontos, hogy ügyfelei egyszerűen és gyorsan elvégezhessék az adategyeztetést. Az adategyeztetés megkönnyítése érdekében a Telekom többféle más módot is biztosít az ügyintézésre Domino kártyás előfizetői részére. A személyes adatok kényelmesen és gyorsan egyeztethetők online a www.telekom.hu/adategyeztetes oldalon. Emellett az erre a célra létrehozott +36-80-630-045-ös telefonszámon minden nap 7 és 22 óra között, valamint a Telekom üzletekben nyitvatartási időben is lehetőség van az adategyeztetésre.

Azok a Telekom ügyfelek, akik az adategyeztetést online végzik el, egy hétvégére korlátlan díjmentes beszélgetést kapnak belföldön, Telekom mobil és Telekom vezetékes irányba. Az adategyeztetés elvégzését követően a Telekom aktiválja a kedvezményt, és SMS-ben értesíti az ügyfelet arról, hogy melyik hétvégén érvényes a kedvezmény. Egy ügyfél a kedvezményt csak egyszer kaphatja meg.

Vissza