Nyári élmények a Telekomtól

Kütyü Magazin - 2017. június 2.

Júniusban a Telekom TV-előfizetők számára elérhető a 7-es programhelyen a Travel Channel, az izgalmas utazások csatornája. 

A Travel Channel a nyáron népszerű mobil felületen, okos készüléken, vagy notebookon a TV GO platformon is elérhető az első nyári hónapban TVGO regisztrációval rendelkező Telekom TV ügyfeleknek.

Az utazás különleges élmény, hiszen megismerhetünk idegen kultúrákat, minden egyes kaland gazdagabbá teszi az embert. A Travel Channel mindennap kinyitja a világot, azok számára is, akiknek éppen nincs lehetőségük utazni. A világ vezető utazási csatornája elkalauzolja  nézőit a Föld minden tájára, legyen szó legendás helyekről, a világ legszebb természeti csodáit kínáló nemzeti parkokról, hátizsákos kalandokról, luxusutazásokról, vagy éppen gasztronómiai felfedezésekről - a Travel Channel kínálatában mindent megtalál a néző.

A Travel Channel forgatócsoportjai többször bejárták már a földet: egzotikus tájakat Indiától Kínán át Mexikóig, éppúgy, mint szomszédainkat: Ausztriát vagy Horvátországot. Megismerhetjük a luxushajók csodálatos hangulatát és a világ építészeti remekeit. Mindezt izgalmasan, a legszebb képekkel illusztrálva. 

 

Osztrigás omlett Tajvanból vagy rózsavízzel készült halwa Dubajból? Bizarr és mégis ínycsiklandó ételeket mutat be a kódolatlan hónapban Andrew Zimmern minden nap dupla részekkel, délután öt órakor. A gulyáslevestől, a kenguruhúson át a japán és a dél-amerikai fogásokig mindent elénk tálal, este nyolctól pedig a lakókocsis utazások titkait mutatja meg a Travel Channel.  

További látnivalókat és gasztronómiai csodákat fedezhetnek fel a Telekom TV-előfizetői a többi ismeretterjesztő csatornán: a BBC Earth és az Ozone TV műsorai a természet csodáit viszik el az otthonokba, a Chili TV, a Food Network és a TV Paprika pedig a főzés világába kalauzolják el a nézőket.

A Bónusz csatorna lakossági IPTV és digitális Kábel TV és SAT TV-előfizetőknél érhető el, a 7-es csatornahelyen és TV GO-n, kivétel a Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkezőknek. A júniusi bónusz csatorna (Travel Channel) 2017. június 01. 12 óra és 2017. június 30. 12 óra között látható. A TVGO-n történő Bónusz csatorna eléréshez a Telekom TV szolgáltatást össze kell kapcsolni a TV GO fiókkal.

További információ: http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/akciok-kedvezmenyek/aktualis/csatornanyitas 

Vissza