Fitbit újdonságok

Kütyü Magazin - 2017. augusztus 31.

Három új termékkel bővíti kínálatát a Fitbit, fizetős Fitbit Coach applikációjában pedig még több személyre szabott szolgáltatást, edzésprogramot kínál felhasználóinak.

Érd el könnyebben céljaidat a Fitbit egyedülálló egészség- és fitneszokosórájával, a Fitbit Ionic-kal! Akár kezdő, akár profi sportoló vagy, a vízálló okosórával mindent megkapsz egy eszközben. A készüléken tárolt dinamikus edzésprogramokat teljesítményed alapján személyre szabhatod, és személyi edzőként segít, hogy még többet hozz ki magadból. Az új, relatív SpO2 szenzornak köszönhetően követheted véroxigénszinted, így még többet megtudhatsz egészségi állapotodról. A Run Detect funkció automatikusan nyomon követi a futásod, beépített GPS-e valós időben figyeli mozgásod, és méri a sebességed. Az Ionic észleli azt is, ha megállsz egy korty vízre, továbbfejlesztett PurePulse technológiája pedig még pontosabban követi szívműködésedet az intenzív sportolás során is. 50 méterig vízálló, így úszásodat is mérheted vele, emellett pedig képes mindarra, amit megszoktál a Fitbittől: figyeli napi aktivitásodat, lépéseid, elégetett kalóriáid számát és alvásminőségedet is.

A sportoláshoz nem kell magaddal vinned mostantól a telefonodat: töltsd fel kedvenc számaidat az okosórára, és hagyd, hogy a zene motiváljon mozgásra! Élvezd az Ionic fitneszokosóra előnyeit: a hívás-, üzenet-, naptár- és okostelefonértesítéseket a karodon. Egyetlen feltöltéssel akár 4 napig is állandó társad lesz az Ionic, cserélhető pántjaival pedig minden öltözetedhez megtalálod a megfelelő stílust.

A Fitbit partnerséget kötött az adidas-szal, és 2018-ban a Fitbit Ionic különleges kiadását tervezik. Az együttműködés ötvözi az adidas teljesítményprogramban szerzett szakértelmét és a Fitbit világszerte több millió felhasználójának adataiból nyert tapasztalatát is, ezzel segítve a sportolókat a jobb teljesítmény és közérzet elérésében.

A zene motivál. A Fitbit Flyer vezeték nélküli, passzív zajszűrős Bluetooth fülhallgató kiváló minőségű, tiszta, dinamikus hangzást ad minden edzésedhez. Tartós, izzadtságálló, holdszürke és alkonyatkék színeiben pedig nem csak a sportos outfitedhez illik. Szabd teljesen magadra a fülharangokat a cserélhető elemekkel, így edzés közben is kényelmesen és biztonságosan viselheted. Akár 6 órán át tudja játszani kedvenc zeneszámaidat egy feltöltéssel, ha pedig egy kis plusz energiára van szükséged, a 15 perces gyorstöltéssel további egy óra működésre képes. A Flyer az új Fitbit Ionic okosórához közvetlenül csatlakoztatható, így az okosórára töltött zenéket a Flyeren keresztül is hallgathatod sportolás közben. Három gombos vezérlőjével könnyedén beállíthatod a kívánt hangot, megállíthatod vagy elindíthatod a zenét, vagy épp zeneszámot is válthatsz. Hangjelzésekkel hívja fel a figyelmed például a bejövő hívásokra, az akkumulátor élettartamára vagy a dal hangerejére. Sirivel vagy Cortanaval, a Google digitális asszisztensével is beszélgethetsz, kettős mikrofonja pedig lehetővé teszi, hogy jó minőségben telefonálj vele.

Piacvezető pontosság, egyszerű beállítások, elegáns dizájn. Ez jellemzi a Fitbit új okosmérlegét, a Fitbit Aria 2-t, amellyel nyomon követheted egyebek között testsúlyodat, testzsírszázalékodat és testtömegindexedet is. Kapj egy átfogó képet egészségedről és tested működéséről az Aria 2-vel! Tűzd ki személyes céljaidat, és hagyd, hogy az okosmérleg segítségével lépésről lépésre megvalósítsd azokat! A Fitbit alkalmazásban nem csak testsúlyod változását követheted, más Fitbit eszközeiddel szinkronizálva azt is ellenőrizheted például, testtömeged alakulása a megfelelő ütemben változik-e. Az alkalmazás kielemzi az adatokat, az összefüggések alapján pedig tanácsokkal is ellát. A Fitbit alkalmazásban naplózhatod táplálkozásodat is, célzott fogyókúra-programot alakíthatsz ki. Ráadásul az Aria 2 nyolc különböző felhasználót képes felismerni, így családtagjaid, lakótársaid is használhatják, ugyanakkor a felhasználók minden adata privát marad.

Idén ősszel a Fitbit új, a felhasználók saját adataira támaszkodó prémium szolgáltatást is indít. Több új, fizetős Fitbit szolgáltatás is elérhetővé válik: a jelenlegi Fitstar alkalmazást leváltó Fitbit Coach, a Fitbit Audio Coaching (Fitbit Ionic-on 2018-tól elérhető), valamint irányított egészségügyi programok (Guided Health Programs) amelyek segítségével dinamikus, még inkább személyre szabott és célorientált terveket készíthetsz, hogy minél többet tudj tenni egészségedért.

Az új termékek 2017 őszétől érhetők el az üzletekben.

Vissza