A Panasonic bemutatta stílusos, vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatóját

Kütyü Magazin - 2017. augusztus 31.

A Panasonic bemutatta legújabb vezeték nélküli fejhallgatóját, amely a legmodernebb audiotechnológiát ötvözi a stílusos retró megjelenéssel. A prémium minőségű RP-HTX80B fejhallgatók Bluetoothos kapcsolódást és vezeték nélküli telefonvezérlést biztosítanak, miközben a felhasználók akár 20 órán keresztül élvezhetik gubancolódó kábelek nélkül a folyamatos zenelejátszást.

Prémium hangminőség

Ideális választás a zene szerelmeseinek, akik a napi munkába járás vagy városi közlekedés közben szeretnék kedvenc számaikat hallgatni. Az RP-HTX80B fejhallgató neodímium mágnest alkalmazó, 40 mm-es hangsugárzója telt és magával ragadó hangzást szólaltat meg. Az akusztikus basszusvezérlés optimalizálja a hangsugárzó mozgását, hogy éles és dinamikus mélyek keletkezzenek, amelyek prémium hangminőséget nyújtanak az edzőtermi vagy a futás közbeni zenehallgatásnál.

Az RP-HTX80B fejhallgató nagy kapacitású, tölthető akkumulátorral működik, amely nélkülözhetetlen azoknak, akik egy percet sem szeretnének a kedvenc zeneszámok, podcastek vagy rádióállomások nélkül tölteni. A fejhallgató teljes töltöttséggel 20 órányi folyamatos zenelejátszásra képes és 150 percig üzemel mindössze 15 percnyi töltéssel. Ezenfelül beépített mikrofon gondoskodik a telefonhívások kihangosításáról utazás közben, amely ideális funkció a teendőkkel teli hétköznapokra.

Egyedi stílus

Az RP-HTX80B fejhallgató a vidám retró megjelenést ötvözi az innovatív technológiákkal, és többórányi prémium audioélményt biztosít. Tökéletes divatkiegészítő a zenerajongóknak. A kifinomult, mégis menő RP-HTX80B fejhallgatókat a legteljesebb kényelmet szem előtt tartva tervezték, hogy a zene szerelmesei egész nap stílusosan és gondtalanul hallgathassák kedvenc számaikat.

A letisztult drótpánt pontosan illeszkedik a fejre, és a puha, jól záró fülpárnák optimális mértékben tartják a fejhallgatót a fülön, hogy maximálisan kényelmes legyen a viselete. A fejhallgatók matt felülettel, 4 divatos színben kaphatók (fekete, jeges szürke, burgundi és okkersárga).

Vissza