Merülj el a zenében a Panasonic HD605N zajcsillapító fejhallgatóval!

Kütyü Magazin - 2018. augusztus 2.

A Panasonic bemutatta legújabb vezeték nélküli fejhallgatóját. Az új HD605N fejhallgató az adaptív zajcsillapítással tisztán szólaltatja meg a hangokat, és kimagasló minőségű audio felbontást képez Bluetooth-os és vezetékes csatlakozással is. 

A fekete és mélybarna színben is kapható fejhallgató ergonomikus kialakításához hozzájárul a 3D gömbcsukló és a memóriahabos 3D fülkagyló, amelyek a maximális kényelemről gondoskodnak. 

Szélessávú zajcsillapítás 

A Panasonic HD605N fejhallgatók három zajcsillapítási móddal rendelkeznek (alacsony, közepes, magas), amelyek tökéletes hangtechnikai környezetet hoznak létre. A feedforward (előrecsatoló) rendszerben a mikrofon a burkolaton kívül található, míg a feedback (visszacsatoló) rendszer a sugárzó egységen, a dobhártyához közel foglal helyet. Ez az egyedi rendszer úgy kezeli a csillapító jeleket, hogy azzal kiváló, szélessávú zajcsillapító teljesítményt érjen el. 

A fejhallgatók Ambient Sound Enhancer technológiával is rendelkeznek, amely igény esetén könnyedén átengedi a környezetből érkező hangokat. Ez különösen akkor hasznos, ha zenehallgatás közben pár szót váltana valakivel vagy például a repülőjárat információira vár a reptéren.

Élvezd gondtalanul a zenéket otthon vagy útközben, hiszen a fejhallgató aktivált zajcsillapítással 20 óra folyamatos lejátszást* biztosít. 

A gyorstöltésnek köszönhetően pedig mindössze 15 perc alatt 120 percnyi üzemidő érhető el.

Kimagasló hangzás maximális kényelemmel

A HD605N fejhallgatók vezeték nélkül is szélessávú, nagy felbontású audiolejátszást** biztosítanak, amelyben a legfinomabb részletek is megszólalnak annak érdekében, hogy olyan akusztikai élményben legyen részed, amilyen az élő előadásokon tapasztalható. 

A kiváló minőségű audio-összetevők között megtalálható az MLF (Multi-Layer Film) membránnal rendelkező 40 mm HD sugárzóegység, a rezgéscsillapító keret és a legfinomabb sugárzóhangolás, hogy a HD605N komoly mélyek megszólaltatására legyen képes. 

A HD605N kialakításának köszönhetően valamennyi felhasználónak kényelmes viseletet biztosít. A 3D gömbcsukló lehetővé teszi, hogy a fejhallgató bármilyen fej- és fülformához alkalmazkodni tudjon. Ezt a kényelmet pedig még tovább fokozza az egyedien ergonomikus kialakítású 3D fülkagyló, amelyet alacsony ellenállású poliuretán habból képeztek ki, hogy pontosan illeszkedjen a fülre, és ezzel egy kényelmes, légmentesen záró hangszigetelést nyújtson. 

___________

* SBC kodekes lejátszás

** Akár 96 kHz-es / 24 bites lejátszás LDAC támogatással Bluetooth® lejátszás esetén. (Nagy felbontású lejátszás vezetékes kapcsolattal)

 

Kulcsszavak: fejhallgató, Panasonic
Vissza