Az LG legújabb tévéi a 4K-ban streamelhető GeForce NOW almazással debütálnak

Kütyü Magazin - 2023. január 14.

Az LG Electronics (LG) ismét demonstrálja elkötelezettségét a prémium televíziós játékélmény mellett: a vállalat legújabb tévéin található frissített webOS felhasználói felület egy dedikált játékközpontot kapott, ahonnan szakadozásmentesen streamelhető többek közt a játékokat 4K-ban, 60 FPS sebességgel futtató NVIDIA GeForce NOW felhőalapú játékszolgáltatás.

A népszerű felhőalapú játékszolgáltatások – amelyek kényelmesen, akár hangutasítással* is elérhetők az LG Game Card menüpontból a 2023-as webOS okostévé-platformon – a rendszeres és alkalmi játékosoknak egyaránt számos lehetőséget kínálnak. Ebben olyan partnerek előre telepített platformjai segítik őket, mint az NVIDIA, a Blacknut, az Utomik – illetve mostantól a Luna és a Boosteroid –, mindezt letöltés és külön hardverigény nélkül. Az LG díjnyertes OLED tévéi a kiváló képminőségnek, az ultragyors, 0,1 milliszekundumos válaszidőnek és a szuperalacsony bemeneti késleltetésnek köszönhetően teljesen zökkenőmentes játékélményt nyújtanak a játékosoknak, akik e mellett a képernyő funkcióit is testre szabhatják többek közt a Game Optimizer vagy a különböző műfaj-specifikus képbeállítások segítségével.

 

A 2021-es és 2022-es, webOS 6.0 vagy újabb operációs rendszert futtató LG TV-ken FHD felbontásban elérhető GeForceNOW már a 2020-as modelleken is futtatható, és bizonyos modelleken még ebben az évben elérhetővé válik a 4K-s streamelés lehetősége az LG TV-tulajdonosok számára mindössze egy kompatibilis kontroller segítségével. 

A GeForce NOW az NVIDIA nyílt felhőalapú játékszolgáltatása, amely a PC-s játékökoszisztémából ismert, világszínvonalú NVIDIA GeForce RTX grafikus kártyát használja a streaming során. A felhasználók a legismertebb digitális áruházakból megvásárolt kedvenc PC-s játékaikkal – köztük olyan népszerű ingyenes programokkal, mint a Fortnite, az Apex Legends, vagy a Destiny 2 – játszhatnak más játékosok milliói ellen online. A GeForce Now Ultimate tagok a támogatott LG tévéken akár 4K felbontásban, 60 FPS sebességgel, ultraalacsony késleltetés mellett streamelhetik kedvenc játékaikat – ez számos játékra kihegyezett otthoni számítógép teljesítményével vetekszik.

________________

*A hangvezérlés elérhetősége tartalomszolgáltatótól függően változhat, érkezése az év közepén várható.

Kulcsszavak: LG, LG Electronics
Vissza