Mango alumínium foglalatban - HTC Radar

Farkas Norman - 2011. szeptember 2.

A HTC Londonban megrendezett sajtótájékoztatóján a TITAN mellett egy kisebb, kompaktabb eszköz bemutatására is sor került, melyet Radar névre keresztelt a gyártó. A Windows Phone 7 Mango alapú készülék ígéretesnek tűnik.

A HTC nagy dobásáról, a TITAN-ról - mely korunk leggyorsabb WP7 Mango készüléke - már beszámoltunk a nap folyamán. A TITAN „kistesójáról” az alábbi sorokban lesz szó.

Méretei (120.5mm x 61.5mm x 10.9mm ) könnyű kezelhetőségét kölcsönöznek a Radarnak, de nem vitatom, hogy a TITAN használatát is meg lehet szokni. Az unibody alumínium házba bújtatott kütyü 3,8 hüvelykes, 480 x 800 pixel felbontású kapacitív érintőképernyőt és 1GHz-es processzort kapott, melyhez 512MB RAM és 8GB ROM tartozik.

A telefon 720p HD felvételekre képes, LED villanóval segített fő kamerája 5 megapixeles, az előlapon pedig egy VGA kamera is helyet kapott. Természetesen nem hiányzik a WLAN (802.11 b/g/n), Bluetooth (2.1) és GPS modul sem, a támogatott HSPA segítségével pedig lefelé maximum 14,4Mbit/s, felfelé legfeljebb 5,76Mbit/s sebességgel áramolhatnak az adatok. A mobilt DLNA képességgel is felvértezték.

Az 1520mAh teljesítményű akkumulátorral rendelkező Radar fehér és szürke színben, várhatóan októberben kerül az üzletek polcaira, áráról egyelőre nincs információ.

 

Vissza