Új Latitude laptopok és OptiPlex gépek a Delltől

Kütyü Magazin - 2012. június 22.

A Dell bejelentette az üzleti célú Latitude laptopok és OptiPlex asztali számítógépek új portfolióját. Az új modellek kiemelkedő teljesítményt, magas szintű adatvédelmet és felügyeletet, hosszú üzemidőt, valamint fejlett kapcsolódási lehetőségeket biztosítanak a felhasználók számára a belépő szinttől a prémium kategóriáig.

Új Latitude modellek - A hordozhatóság és hatékonyság jegyében

Az új Latitude E6430s modell kategóriájában kiemelkedő, rendkívül könnyen hordozható, kis tömegű, 13,3 hüvelykes házzal és meglepően nagy, 14 hüvelykes kijelzővel rendelkezik.

A Latitude E6230, E6330, E6430 és E6530 laptopok 12,5, 13,3, 14, illetve 15,6 hüvelykes kijelzővel rendelkeznek. A nagy kapacitású akkumulátoroknak köszönhetően ezek a masinál hosszú üzemidővel kecsegtetnek, ami rendkívül fontos a sokat utazó szakemberek számára. A folyamatos kapcsolatról a legújabb vezeték nélküli és mobiltechnológiák gondoskodnak.

A kedvező árú Latitude E5430 és E5530 készülékek 14, illetve 15,6 hüvelykes kijelzővel rendelkeznek, s a mobilitást ötvözik az irodai hatékonysággal. A Dell Latitude E5 sorozat laptopjai mostantól Intel vPro rendszerfelügyelettel vásárolhatók meg.

A zord körülményeknek, szélsőséges hőmérsékletnek, rázkódásnak, pornak és a nagy tengerszint feletti magasságnak is ellenálló Latitude E6430 ATG megerősített, 14 hüvelykes kijelzőjének és a hordozhatóságot megkönnyítő, külön megvásárolható speciális fülnek köszönhetően helyszíntől és tereptől függetlenül segíti a hatékony munkavégzést.

OptiPlex modellek - Hatékonyág, biztonság és rugalmasság felsőfokon

A Dell OptiPlex termékcsalád az iparág legbiztonságosabb, legrugalmasabb és legjobban felügyelhető üzleti számítógépcsaládja, amely magas szintű hatékonyságot biztosít a felhasználók számára. A megújult kínálat része az OptiPlex 3010, 7010 és 9010 asztali számítógépek, valamint az OptiPlex 9010 all-in-one asztali gép.

Az akár három digitális monitor, illetve a négy első vagy oldalsó USB-port támogatása mellett az új modellek vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségeket, az internetes hanghívásokhoz szükséges mikrofon- és fejhallgató-csatlakozókat, valamint a videokonferenciák optimális lebonyolítását biztosító Microsoft Unified Communications tanúsítványt kínáljak.

A karcsú OptiPlex 9010 all-in-one asztali gép íróasztalon integrált tápegységének, VESA állványának, valamint a külön megvásárolható vezeték nélküli egérnek és billentyűzetnek köszönhetően a felhasználók helyet takaríthatnak meg.

 

Az új Latitude laptopok és OptiPlex asztali számítógépek 2012 júliusától vásárolhatók meg hazánkban.

 

Vissza