Új Latitude laptopok és OptiPlex gépek a Delltől

Kütyü Magazin - 2012. június 22.

A Dell bejelentette az üzleti célú Latitude laptopok és OptiPlex asztali számítógépek új portfolióját. Az új modellek kiemelkedő teljesítményt, magas szintű adatvédelmet és felügyeletet, hosszú üzemidőt, valamint fejlett kapcsolódási lehetőségeket biztosítanak a felhasználók számára a belépő szinttől a prémium kategóriáig.

Az új Dell vállalati ügyfélmegoldások  dinamikus és intuitív felületeket, stílusos  kialakítást, valamint üzleti szintű felügyeletet kínálnak az informatikai részlegek és felhasználók számára. A belépő szinttől a prémium kategóriáig, az asztali megoldásoktól a rendkívüli hordozhatóságot és tartósságot kínáló modellekig az új laptopok és asztali számítógépek az alábbi jellemzőkkel rendelkeznek:

 

Hosszú távú tartósság – A StrikeZone rázkódásvédelem, a gyorsabb leesés-érzékelő, valamint az új, gumiból készült merevlemez-szigetelés elősegíti az adatok védelmét a leejtéssel és rázkódással szemben.

Hatékonyság – Az akkumulátor akár 33 óra üzemidőt, az ExpressCharge technológia pedig egy óra alatt 80 százalékos töltöttségi szintet biztosít.

Kiváló felügyelhetőség – A legújabb Intel vPro rendszerfelügyeleti megoldás, az Intel Active Management Technology 8.x a Dell egyedi, távoli BIOS-felügyeletet és távoli merevlemeztörlést támogató vPro bővítményeivel lehetővé teszi az informatikai részlegek számára a Latitude E és az OptiPlex termékcsaládba tartozó modellek távoli felügyeletét, beleértve a sávon kívüli felügyeletet is.

Maximális adatvédelem – A Dell Data Protection | Encryption a Dell külön megvásárolható Hardware Encryption Accelerator megoldásával a legmagasabb szintű adatbiztonságot kínálja.

USB 3.0 – A gyors vezetékes adatátvitel érdekében a modellek kompatibilisek az USB 3.0 szabvánnyal, amely az USB 2.0 szabványnál tízszer nagyobb sebességet biztosít, így gyorsítva fel a helyi tárolás és a szinkronizálás folyamatát. Az USB Powershare segítségével az USB 3.0 eszközök feltölthetők akkor is, amikor a számítógép alvó üzemmódban van.

Fejlett kapcsolódási lehetőségek – Az LTE mobil szélessáv és Bluetooth 4.0. külön megvásárolhatók.

Kiemelkedő teljesítmény – Harmadik generációs Intel Core processzorválaszték: több memória és egyedi grafikus lehetőségek.

Vissza