Bemutatkozott a Motorola Atrix HD

Farkas Norman - 2012. július 6.

A Motorola honlapján végre felbukkant a Dinara és Atrix 3 néven is ismert Atrix HD, mely Android 4.0 rendszerrel, RAZR ihlette külsővel, 1,5GHz-es duplamagos processzorral és 4,5 colos érintőképernyővel kápráztatja el a felhasználókat.

Már nagyon várták a márka rajongói az új Atrix modellt, mely Dinara és Atrix 3 néven is belopta magát a köztudatba. Úgy tűnik, megérte türelmesnek lenni, ugyanis az Atrix HD igen ütősre sikeredett.

A kétmagos, 1,5GHz órajelű processzorral meghajtott kütyü 1GB RAM-ot, 8GB - microSD-vel bővíthető - belső tárhelyet, LTE támogatást és 1780mAh kapacitású akkumulátort tudhat magáénak. A fehér és titán színekben érkező készülék hátlapján kevlár fogad minket, az előlapról pedig egy 4,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel (HD) felbontású "ColorBoost" kijelző néz vissza ránk, melyet Gorilla Glass véd a sérülésektől.

A Motorola Atrix HD az amerikai AT&T szolgáltató kínálatát fogja bővíteni, s egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor és milyen áron lesz elérhető. Sajnos a készülék egyéb régiókban való forgalmazásáról sincs információ.

 

 

[Forrás: Unwired View]

 

Kulcsszavak: Motorola, AT
Vissza