Közeleg a Motorola Android 4.0 ICS frissítése [Videó]

Farkas Norman - 2012. június 26.

Napokon belül útjára indul a Motorola Droid RAZR és RAZR MAXX készülékek ICS frissítése, mely a Blur kezelőfelület új funkcióit is magában hordozza. Az amerikai gyártó egy rövid videóban mutatja be az újdonságokat.

Az amerikai Verizon Wireless szolgáltató nemrég közölte a hírt, hogy már a küszöbön van a Motorola két csúcsmodelljére szánt Android 4.0 frissítés érkezése, s ezt azt jelenti, hogy a gyártó igyekszik betartani ígéretét, mely szerint még a második negyedévben (azaz június végéig) világszerte elérhetővé teszi az új szoftvert a Droid RAZR és RAZR MAXX (XT910) készülékek számára.

Nem igazán mondhatjuk, hogy a Motorola elsiette a frissítést, hiszen az új Android rendszert eredetileg januárra várták a RAZR tulajdonosok, azóta pedig eltelt vagy fél év. Azok a júzerek sem lehetnek túl elégedettek, akik egy korábban kiadott Motorola mobilt (pl. Atrix, Atrix 2, Bionic) birtokolnak, hiszen azokra a masinákra csak az év további részében érkezik update.

A gyártó többek között a Blur kezelőfelülettel és a több lehetőséget kínáló feloldó képernyővel próbálja színesebbé tenni a Google mobil rendszerét, mely már önmagában is több fontos újítást (pl. face unlock) tartogat a számunkra. A motorolás ICS főbb jellemzőit az alábbi videóban ismerheted meg.

 

 

[Forrás: Into Mobile]

Kulcsszavak: update software, Motorola
Vissza