BLU Vivo 4.3 - A kétkártyások királya?

Farkas Norman - 2012. augusztus 6.

A BLU Products bemutatta legújabb dual SIM-es okostelefonját, mely kétmagos processzora, Super AMOLED Plus kijelzője és friss operációs rendszere ellenére alig kerül többe ötvenezer forintnál.

A BLU Products korábban bemutatott kétkártyás mobilja, a Studio 5.3 kellemes ajánlatnak bizonyult volna, ha nem egy gyengécske, 800MHz-es processzor került volna bele. Úgy tűnik, hogy a gyártó tanult hibájából, legutóbb leleplezett készüléke, a Vivo 4.3 legalábbis erre enged következtetni.

A Vivo 4.3 - ahogy nevéből is kitalálható - 4,3 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású érintőképernyővel rendelkezik, melyben - a kétkártyás mobilok körében először - a Super AMOLED Plus technológia érvényesül. Az 1GHz-es, kétmagos Cortex-A9 processzorral meghatott telefonban 4GB belső tárhely, microSDHC kártyahely, Bluetooth és WLAN modul található, illetve a HSPA adatátviteli képesség is szerepel a repertoárjában. A mobil előlapján egy 1,3 megapixeles kamera kapott helyet, mely jó szolgálatot tesz videocsevegéskor. Hátul egy 8 megapixeles, LED villanóval segített képalkotó egység figyel, mely 720p HD videók rögzítésére is alkalmas.

Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszert futtató BLU Vivo 4.3 szeptemberben landol az Egyesült Államok piacán, ára 250 dollár (cirka 55 000 forint) körül alakul. Ennek fényében talán kijelenthetjük, hogy a BLU tette le az asztalra az egyik legjobb kétkártyás ajánlatot, hiszen a Vivo igen ütős felszereltségnek örvend a kategóriájában, ráadásul tud újat mutatni (Super AMOLED Plus kijelző), az ára mégis meglepően alacsony. A gyártó szerint később Ázsia egyes országaiban, illetve Latin-Amerikában is forgalomba kerül a kütyü, európai megjelenéséről viszont egyelőre nincs információ.

 

 

 

[Forrás: Engadget]

Kulcsszavak: Blu, Dual SIM
Vissza